Опубліковано відео кривавого нападу на генконсульство України в Санкт-Петербурзі

19 лютого 2021, 15:47
Нападник завдав не менше трьох ударів ножем співробітнику генконсульства.
ножа
У РФ напали на генконсульство України / УНІАН

У Мережі опублікували відео нападу невідомого чоловіка на співробітника генерального консульства України у Санкт-Петербурзі.

Близько полудня до будівлі консульства підійшов чоловік і завдав удару ножем співробітнику консульства України, розташованого в цій будівлі. Про подію телеканалу Санкт-Петербург повідомили в прес-службі регіонального ГУ МВС Росії.

Відзначається, що поруч з будівлею консульства знаходився наряд поліції - правоохоронці оперативно відреагували на інцидент, знешкодивши зловмисника. Потім чоловіка доставили у відділення для розгляду. Постраждалій людині співробітники поліції викликали швидку.

відео дня

На кадрах видно, як чоловік, дочекавшись, коли двері в консульство відкриється, почав наносити удари в бік того, хто ці двері відкрив. На відео можна помітити, що нападник завдав не менше трьох ударів своєму опоненту. Потім він відійшов від входу в будівлю, жбурнувши в бік консульства пачку паперів.

Увага! Відео містить сцени насильства і жорстокості:

Напад на генконсульство України в Санкт-Петербурзі:

  • У п'ятницю, 19 лютого, в Санкт-Петербурзі невідомий скоїв напад на Генеральне консульство України.
  • Опівдні в консульство України в Петербурзі прийшов чоловік. День був не приймальний, про що йому повідомив охоронець на вході.
  • У цей момент чоловік дістав ніж і вдарив співробітника консульства. До приїзду наряду поліції він залишався в холі консульства.
  • Постраждалого охоронця, 31-річного чоловіка, відвезли в Маріїнську лікарню. Його поранення лікарі оцінюють як легке.
  • Нападника доставили в 76 відділ поліції, де з'ясувалося, що йому 34 роки, він народився в Петербурзі і проживає на Василівському острові з матір'ю, уродженкою Ростовської області, братом і сестрою, а також батьком, який народився в Україні.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти