Окупанти почали ставити мітки на дахах будинків - міська влада просить повідомляти на 102

25 лютого 2022, 17:59
Міська влада Рівного і Києва звернулася до городян з проханням оглянути дахи будинків і повідомляти про підозрілі мітки правоохоронців.
У Рівному окупанти почали ставити мітки на дахах будинків
У Рівному окупанти почали ставити мітки на дахах будинків /
t.me/tretyakoleksandr

​​Мер Рівного Олександр Третяк попросив голів ОСББ (Об'єднань співвласників багатоквартирних будинків) закрити горища багатоповерхівок та оглянути дахи будинків на предмет міток, які імовірно могли залишити російські окупанти.

"Якщо ви або мешканці будинку помітили в під'їзді, на даху, поруч з будинками невідомих осіб, мітки - відразу інформуйте правоохоронців. Терміново огляньте свої дахи, в разі виявлення міток замалюйте їх і закрийте доступ на дахи", - повідомив Третяк на своїй сторінці у Телеграм.

З аналогічним проханням до киян звернулися і в КМДА - жителів багатоповерхових будинків також попросили оглянути дахи будинків на предмет міток і в разі їх виявлення попросили засипати їх землею або чимось накрити.

відео дня
мітки на будинках
КМДА просить киян Шукати мітки на будинках / t.me/KyivCityOfficial

Нагадаємо, раніше Мінінфраструктури закликало українців фіксувати і знищувати залишені російськими військовими мітки на дорогах та інших інфраструктурних об'єктах країни.

"Це система сигналів, яку використовує вороже російське військо, в тому числі вночі. Замальовуйте їх або присипайте землею, брудом, заливайте смолою", – заявляли у відомстві.

Крім того, Міністерство закликало українців бути пильними і обов'язково повідомляти про подібні мітках поліції за допомогою гарячої лінії 102, а також в спеціальний Телеграм бот кіберполіції @ukraine_avanger_bot.

читайте такожВійська РФ обстріляли новобудови в центрі КиєваОбстріл Росії будинків мирних жителів - що повідомлялося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти