"Ніколи собі не дозволить": Зеленський підколів Порошенка, звертаючись до волонтерів

5 грудня 2020, 19:41
Президент нагадав про скандальні слова Петра Порошенка стосовно волонтерів.
Порошенко і Зеленський на дебатах
Петро Порошенко і Володимир Зеленський / Reuters

Волонтери в 2014 році об'єднали всю Україну, захищаючи її від російської агресії.

Про це президент Володимир Зеленський сказав під час відвідування Військово-медичного клінічного лікувально-реабілітаційного центру Міністерства оборони в місті Ірпінь Київської області, повідомляє прес-служба Офісу глави держави.

Глава держави підкреслив надважливу роль волонтерів у захисті України у найважчі часи.

"Хочу подякувати всім волонтерам. Я вважаю, що завдяки вам на початку війни на Донбасі багато в чому було побудовано українську армію. Ту сучасну армію, яка в нас сьогодні є", - підкреслив він.

Зеленський вважає, що саме волонтери дуже швидко знайшли ту національну ідею, яку багато років шукають для України.

"Волонтери своєю енергією та самовідданістю у 2014 році об'єднали всю Україну, захищаючи її від російської агресії", - зазначив президент.

читайте такожПорошенко ліпить зі своїх конкурентів втілення злаНа його думку, держава в деяких речах має рівнятися на волонтерів. Зеленський пообіцяв звернути увагу на ті питання, де держава могла б допомогти, і де вона не допрацьовує.

У той же час в повідомленні ОП в Facebook сказано:"Сподіваємося, жоден з українських політиків вже ніколи не дозволить собі сказати, ніби держава в той період могла обійтися без волонтерів".

Відзначимо, що в 2015 році бувший на той момент президентом Петро Порошенко заявляв: "Без цього вкладу (волонтерів, ред.) ми б все одно перемогли, але було б набагато важче". Пізніше Порошенко вибачився за свої слова про волонтерів.

Нагадаємо, раніше в мережі сталася заочна перепалка між президентом Володимиром Зеленським і екс-президентом Петром Порошенком.

Під час відеозвернення Зеленський нагадав, що за порушення карантину вихідного дня підприємців штрафуватимуть. При цьому глава держави прозоро натякнув, що до порушень карантину вихідного дня причетний і Порошенко, адже спортивний клуб 5 елемент, власником якого є екс-президент, був відкритий на вихідних.

читайте такожПорошенко отримав новий хворобливий ляпас

На звинувачення Зеленського відреагував Порошенко. У своєму Telegram він заявив про нібито нецільове використання бюджетних коштів на програмі велике будівництво.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти