"Не повернеш Крим - Москву спопелимо": у Херсоні плакатом потролили Путіна

25 лютого 2021, 22:55оновлено 26 лютого 2021, 16:00
На півдні України креативно вирішили підійти до Дня кримського опору російській окупації й влаштували плакатний тролінг на адресу Володимира Путіна.
Путина
Володимир Путін / Reuters

У Херсоні встановили на білборди плакати з віршованим зверненням до президента РФ Володимира Путіна. Їхні фотознімки були опубліковані в українських сегментах соціальних мереж.

На плакатах надрукований наступний текст: "Не повернеш, Путін, Крим / Всю Москву спопелим / І над згарищем Росії / Скажеш: "Слава Україні!".

Білборд

Як повідомляють місцеві журналісти, білборди з такими плакатами встановлені не тільки в Херсоні, але і в населених пунктах, які безпосередньо межують з окупованим росіянами півостровом Крим ‒ до 25 лютого (Дня Кримського опору російської окупації).

Організатори сподіваються, що їх флешмоб, серед іншого, приверне зайву увагу міжнародних інстанцій до продовження тиску, зокрема санкційного, на Російську Федерацію заради відновлення територіальної цілісності України.

читайте такожКрим, Донбас, отруєння Навального і Карабах: про що розповів Путін на пресконференції

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Колишній Постійний Представник президента України в АР Крим Борис Бабін заявляв про те, що в захопленому Росією півострові заради дачного комплексу для президента РФ Володимира Путіна окупанти знищили житлове селище.
  • "На жаль, серед іншого, спорудження цих дач в селищі Кастрополь призвело до того, що місцеві жителі фактично були позбавлені доступу до моря, до узбережжя", - сказав він.
  • Пізніше журналісти стверджували, що дачу колишнього генсека ЦК КПРС Леоніда Брежнєва, яка розташована в селищі Нижня Ореанда, купили за 450 мільйонів гривень (1,2 мільярда рублів)спеціально для Путіна.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти