Названо можливу причину пожежі у лікарні у Чернівцях

27 лютого 2021, 15:52
З лікарні №1 у Чернівцях у зв'язку з НП евакуйовано 20 осіб.
Лікарня №1 Чернівці
Через пожежу в лікарні №1 у Чернівцях загинула людина / acc.cv.ua

Причиною пожежі у коронавірусному відділенні міської лікарні №1 у Чернівцях є вибух кисневого балона, заявили у Державній службі з надзвичайних ситуацій. Повідомляється про одну загиблу людину. Ще один пацієнт лікарні постраждав. Евакуйовано 20 осіб. Примітно, у Чернівецькій ОДА спростували виданню Дзеркало тижня версії про вибух газового балона або замикання проводки.

Заступник голови Чернівецької обладміністрації Наталія Гусак на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заявила, що є постраждалі. Пацієнтів лікарні вирішили госпіталізувати до інших закладів охорони здоров'я. Родичі пацієнтів лікарні №1 можуть дізнатися про те, до якої лікарні перевели їх рідних у зв'язку з НП, зателефонувавши за номером гарячої лінії 066 084 93 13.

Пожежа у лікарні №1 у Чернівцях

Нагадаємо, в ніч з 3 на 4 лютого сталася пожежа в Запорізькій обласній інфекційній лікарні. У медичному закладі сталося загоряння палати - бокс в реанімаційному відділенні, де проходили лікування пацієнти з діагнозом COVID-19. Загинули три пацієнти лікарні та анестезіолог.

відео дня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти