Названо мету "художньої самодіяльності" Порошенка щодо Прямого

20 лютого 2021, 12:50
Слова експрезидента щодо санкцій проти каналу Прямий мали конкретну мету, вважає експерт.
Експерт назвав мету слів та дій Порошенка щодо Прямого
Політолог назвав мету слів та дій Петра Порошенка щодо Прямого / УНІАН

Директор аналітичного центру Третій сектор та політолог Андрій Золотарьов вважає, що заява колишнього президента й нардепа Петра Порошенка про можливе запровадження санкцій проти телеканалу Прямий і офіційна купівля каналу – частина "художньої самодіяльності".

Вся "художня самодіяльність" була розрахована на те, щоб експрезидент виглядав жертвою, яку переслідує влада, розповів експерт Главреду.

Експерт зазначив, що на це вказують патетично-драматичні нотки в словах політика про необхідність витратити мільйони на телеканал замість благодійності й про зустріч з послами країн Великої сімки (США, Німеччина, Франція, Британія, Японія, Італія та Канада).

"...вся ця художня самодіяльність якраз розрахована на те, щоб надати Порошенку імідж жертв політичних гонінь... і, навіть якщо потім виявиться, що санкцій не було, заявити про те, що Зеленський (президент Володимир Зеленський – Ред.) злякався міжнародного тиску й відступив", – сказав співрозмовник.читайте такожПорошенко з дружиною полетів з України – Лещенко

  • Нагадаємо, 18 лютого – напередодні засідання Ради національної безпеки і оборони – Петро Порошенко заявив, що українська влада хоче запровадити санкції проти каналу Прямий.
  • Експрезидент додав, що для захисту каналу вирішив стати його повноцінним власником.
  • Раніше Прямий офіційно належав колишньому голові Київської міської держадміністрації Володимиру Макеєнку, проте всі називали його каналом Порошенка.
  • Спікер президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що Прямий не збиралися карати санкціями.
  • Потім – 19 лютого, РНБО вирішила запровадити обмежувальні заходи за фінансування тероризму проти нардепа та кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука і його дружини – телеведучої Оксани Марченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти