"На перуку Путіну": Кисельова висміяли за сюжет про волосся на грудях Зеленського

9 березня 2021, 14:01
Яніна Соколова не упустила можливості познущатися над Дмитром Кисельовим - після того, як той випустив сюжет про волосся на грудях президента Зеленського.
Зеленський, вакцинація
Зеленський, вакцинація / сторінка президента України в Twitter

Відома актриса, телеведуча і блогер Яніна Соколова жорстко познущалася зі спроб російських пропагандистів висміяти українського президента Володимира Зеленського. Зокрема, від Соколової дісталося топовому російському пропагандистові Дмитру Кисельову.

"Все волосся з грудей президента України будуть пожертвувані на створення ексклюзивних перук для чуваків з лисицею, так що перепаде і тобі, і твоєму президенту", — написала вона з жартом з приводу нестачі волосся на голові у Кисельова і президента РФ Володимира Путіна.

читайте такожЗеленський розповів, кому з українців загрожує обов'язкова вакцинація від COVID-19

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Один з головних російських телевізійних пропагандистів Дмитро Кисельов на державному каналі Росія 1 в ефірі своєї програми Вести недели раптово вибухнув розповіддю про те, як президент України Володимир Зеленський провів "маленьку переможну війну зі своїм волоссям на грудях" - ілюструючи розповідь його фото під час вакцинації від COVID-19.
  • Кисельов стверджував - шляхом гоління волосся на грудях Зеленський намагається підвищити свій рейтинг серед українців
  • Володимир Зеленський вакцинувався від коронавірусу 2 березня 2021 року в Сєвєродонецьку Луганської області разом з військовими в якості Головнокомандувача ЗСУ.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти