На Одещині хлопець рубанув батька сокирою через гроші

5 березня 2021, 22:03
Попередня кваліфікація кримінальної справи - замах на вбивство. Затриманому загрожує солідний тюремний термін - від семи до п'ятнадцяти років.
Сокира
На Одещині хлопець рубанув батька сокирою через гроші / УНІАН

У селі Долинка (Одеська область) син вдарив батька по голові сокирою, коли той відмовився давати йому гроші на сигарети. Про це повідомляє портал Країна з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Відомо, що в будинку по вулиці Садова син (1994 року народження) розпивав алкоголь зі своїм батьком (1966 року народження). В ході застілля між родичами виникла сварка - чоловік відмовився давати синові грошей на сигарети. Той схопив сокиру і тричі вдарив батька сокирою по голові.

Правоохоронці затримали порушника на місці події, а постраждалого чоловіка доставили в реанімацію з внутрішньою черепно-мозковою травмою та крововиливом у мозок.

З місця інциденту поліцейські вилучили сокиру і зібрали з килима залишки, імовірно, крові потерпілого.

Вирішується питання про повідомлення синові потерпілого про підозру. Попередня кваліфікація кримінальної справи - замах на вбивство. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

читайте такожУ Києві чоловік розчленував господаря квартири й "косив" під його онука

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • 20 січня 2021 року в Одесі на вулиці затримали чоловіка, у якого в руках була голова, відокремлена від тіла.
  • Затриманий був обмотаний людськими внутрішніми органами.
  • Чоловіком виявився 30-річний одесит Дмитро Пономаренко. Він працював в компанії Оле Дюк, проте був звільнений "за психи" на роботі й перебування в стані наркотичного сп'яніння.
  • Як розповіли в поліції, підозрюваний обезголовив свого батька Ігоря Пономаренка і випатрав 32-річного літнього Олександра Демченка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти