"Я тебе, су**, знайду і переламаю всі кістки": у Запоріжжі чоловік жорстоко побив жінку в магазині

29 червня 2021, 18:49
Дівчина стверджує, що тричі зверталася із заявами в поліцію, проте захисту від поліції так і не дочекалася.
'Я тебе, су**, знайду і переламаю всі кістки': у Запоріжжі чоловік жорстоко побив жінку в магазині
Чоловік жорстоко побив колишню дружину / скріншот

У Запоріжжі чоловік жорстоко побив колишню кохану на її робочому місці. Він увірвався в магазин одягу, де вона працює і кілька разів вдарив її кулаком.

Після нападу дівчину забрала "швидка допомога". Також постраждала ще одна співробітниця торгової точки, яка заступалася за співробітницю, і намагалася вгамувати нападника.

У постраждалої зламаний ніс, численні забої і струс мозку.

Як виявилося, це колишній коханий жінки. За словами дівчини, розійшлася вони зі співмешканцем саме тому, що він неодноразово бив її, кілька місяців тому навіть зламав руку.

"Я тебе, су**, знайду і переламаю всі кістки. Ти будеш все життя мене боятися, поки я тобі, су**, горло не переріжу", - погрожував по телефону постраждалої співмешканець, пише ТСН.

Дівчина стверджує, тричі зверталася із заявами в поліцію, проте захисту від поліції так і не дочекалася. Цього разу після складання протоколу нападника в черговий раз відпустили.

"Поліція ніяк не реагує. Я кажу, що мене треба вбити, щоб ви якось почали реагувати?! Поліція розводить руками і ігнорує все", — переконує постраждала.

Постраждала додала, що саме через постійні побої і зламану руку вона вирішила розірвати стосунки з чоловіком, з яким прожила близько року.

Вже після розлучення колишній знову побив її, на вулиці на очах у 5-річної дитини.

"Він почав мене бити і говорити що йому все це зійде з рук, у нього є "краї" в поліції, його посадять, а якщо його посадять, то він через три роки вийде і він мене вб'є — мою сім'ю і мою дитину", — розповідає постраждала Марина Кушнір.

А потім увірвався в квартиру, де раніше жила Марина.

"Квартиру знімала. Він її там розгромив, перерізав дитячі речі, розбив дитячі іграшки. Все, що йому траплялося в руки, він розбивав", — додає жінка.

читайте такожУ Кривому Розі поліцейський побив затриманого до смерті: йому загрожує жорстоке покарання

Батьки дівчини кажуть, що після побиття в магазині поліція в черговий раз затримала нападника, проте вже через годину знову відпустила, і він увірвався в лікарню, де Марині надавали першу допомогу.

"Він гроші нам пропонує. "Я люблю її, я хочу з нею помиритися". І що це за любов така? До труни? Поки не вб'є, поки не піде ?!",- дивується мама постраждалої.

Юристи роз'яснюють, правоохоронці ігнорують свої обов'язки, не реагуючи на заяви потерпілої. За порушення такого припису "світить" арешт.

"Те, що відбувається — це вже кримінальна справа. Повинні були вже вживати заходів за фактом того, що було насильство раніше. А обмежувальний припис-само собою мало бути, щоб захистити особу", - пояснює адвокат Денис Штабовенко.

читайте такожНа Рівненщині помер побитий сином пасажирки водій маршрутки

Нагадаємо, раніше в місті Костопіль (Рівненська область) місцева комерсантка напала і побила пенсіонерку, яка біля її магазину торгувала молочними продуктами.

Підприємниці, очевидно, не сподобалося, що пенсіонерка продавала власну домашню молочну продукцію біля її закладу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти