У Мінсоцполітики розповіли, яким українцям належить 100-відсоткова доплата під час карантину

26 травня 2020, 02:10
За словами співробітників профільного відомства, є кілька категорій українців, які мають право на стовідсоткову доплату під час карантину (і місяць після нього).
Купюри
Яким українцям належить 100-відсоткова доплата на час карантину / УНІАН

Відразу після того, як Кабінет міністрів вирішив виплачувати трьохсотвідсоткові надбавки медичним працівникам, які працюють з зараженими китайським коронавірусом Covid-19 людьми, у Мінсоцполітики затвердили список соціальних працівників, які мають право отримати стовідсоткову доплату на час дії карантину (і протягом місяця після його скасовування).

Відповідне повідомлення опублікували співробітники прес-служби відомства. Згідно тексту, право на доплату в розмірі до ста відсотків заробітної плати мають:

  1. Педагог соціальний / фахівець із соціальної роботи;
  2. Фахівець із соціальної допомоги
  3. Соціальний співробітник;
  4. Соціальний працівник;
  5. Фахівець з фізичної реабілітації;
  6. Практичний психолог / психолог.

"Персональний перелік працівників, яким встановлюється відповідна доплата, визначається керівником установи або закладу сфери соціального захисту. Зазначена доплата здійснюється коштом та в межах видатків місцевих бюджетів, які передбачені за відповідними бюджетними програмами головних розпорядників бюджетних коштів", — розповіли в Мінсоцполітики.

відео дня

Нагадаємо, раніше керівник Мінсоцполітики Марина Лазебна заявила про те, що в Україні давно назріло введення накопичувальної пенсійної системи, яку потрібно реалізовувати коштом і працівника, і роботодавця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти