Київ застряг у заторах через сильний снігопад - карта

14 січня 2021, 18:56
Ускладнено рух як на лівому, так і на правому берегах міста.
Снігопад, хуртовина, дорога, авто
Київ застряг у заторах через снігопад / фото: sai.gov.ua

Сьогодні ввечері в столиці утворилися величезні затори через сильний снігопад - рух ускладнено, в першу чергу, в центральній частині міста, свідчать дані Google maps.

У центральній частині столиці рух ускладнено на Хрещатику, бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки, вулицях Михайлівській, Грушевського, Шовковичній, Басейній, Володимирській, Мечникова, Жилянській, Великій Житомирській, Саксаганського, Льва Толстого.

Пробки й труднощі є й на інших дорогах центру і правого берега столиці - на проспекті Перемоги, вулицях Гетьмана, Борщагівській, Чоколівському бульварі, Повітрянофлотському проспекті, Чорновола, Павлівській, Дмитрівській, Гончара, Січових Стрільців, Довженка, Тихого, Виговського, проспекті Лобановського, Голосіївському проспекті, а також Окружній дорозі.

Київ застряг у заторах через сильний снігопад - карта
Київ застряг у заторах через сильний снігопад - карта

Крім цього, проблеми з рухом є і на Лівому березі Києва - на Броварському проспекті, вулиці Окіпної, Сверстюка, Миропільській, проспекті Соборності, Харківському шосе, Дарницькій площі, проспекті Гагаріна, Дніпровській набережній.

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти