Італія заарештувала вілли пропагандиста Соловйова і путінського олігарха Усманова

5 березня 2022, 15:52
Такі дії проводяться на виконання санкцій, передбачених Міністерством економіки щодо найбагатших росіян.
Вілла Соловйова
Вілла Соловйова в Італії / Navalny.com

Влада Італії наклала арешт на будь-які операції з двома віллами російського пропагандиста Володимира Соловйова (загальною вартістю 8 мільйонів євро), а також вілли близького до Путіна олігарха Алішера Усманова. Про це повідомляє італійське видання La Republicca.

Дві вілли Соловйова вартістю 8 мільйонів євро на озері Комо були заморожені італійськими правоохоронними органами. Операція була проведена військовими спеціального підрозділу фінансової гвардії.

Євросоюз ввів санкції проти олігархів 23 і 28 лютого.

відео дня

Військові також здійснили Другий арешт в Арзачені на Сардинії – Італія заморозила вілли 68-річного сталевого магната Алішера Усманова. Вартість такого майна, згідно з наявними даними, становить близько 16 мільйонів євро.

Алішер Усманов - мільярдер, засновник USM Holdings. Один з найбагатших бізнесменів Росії і близький союзник Путіна. Соловйов - телеведучий і пропагандист, також входить в близьке оточення Путіна.

читайте такожУ Соловйова захотіли підірвати ядерну бомбу і "зупинити НАТО на Донбасі"

Нагадаємо, раніше в санкційний список Європейського Союзу потрапили топові російські пропагандисти - Володимир Соловйов і Маргарита Симоньян, колишній журналіст, а нині ‒ депутат Держдуми Петро Толстой, а також велика група військових на чолі з російським міністром оборони РФ Сергієм Шойгу та інші чиновники РФ.

Крім того, до списку увійшли 351 депутат Держдуми РФ — всі, хто ініціював процес визнання Росією незалежності терористичних угруповань "ДНР" і "ЛНР", а також 24 фізичних і три юридичних (банки Росія, веб і Промсвязьбанк) особи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти