"Голову схилила-Оксана, не вмирай": під Житомиром отруїлася на смерть сім'я співака з "Голосу країни"

24 вересня 2021, 11:32
Під час огляду приміщення правоохоронці знайшли посуд з грибами та якусь випивку. Припускають, жінки могли отруїтися блідими поганками.
Гриб
Під Житомиром отруїлася на смерть сім'я співака з "Голосу країни" / ua.depositphotos.com

У Коростені Житомирської області раптово померла ціла сім'я - літня жінка і її дорослі доньки. Як повідомляє ТСН, померлі були найближчими родичами співака і учасника талант-шоу на каналі 1+1 Голос країни Богдана Мухи.

Мама Богдана - 48-річна Оксана, померла в будинку літнього чоловіка, за яким доглядала. Він каже, коли жінка прийшла до нього допомогти по господарству, вже скаржилася на самопочуття. Але просила швидку не викликати, сподівалася, що пройде. Але через кілька годин померла у нього на руках.

"Голову схилила вниз, я кажу:" Оксана, не вмирай", — каже очевидець смерті жінки Станіслав Котвицький.

Бабуся і тітка співака померли вдома. Слідчі схиляються до версії, що вбити їх могла бліда поганка.

"Я знаю, що моя бабуся, мама і тітка їли гриби, їм було погано. Бабуся з тіткою були тут, мама допомагала старенькому дідусеві. Їй теж було погано весь день", - каже Муха.

Чоловік же викликав швидку, але медики лише констатували смерть.

Під час огляду приміщення правоохоронці знайшли посуд з грибами та якусь випивку. Припускають, жінки могли отруїтися блідою поганкою. Хоча отруєння неякісним алкоголем теж не виключають.

"На експертизу направлено залишки продуктів, які ймовірно вживали ці люди. Це залишки грибів і рідина з запахом алкоголю в пластикових пляшках", — говорить прессекретар Коростецького районного управління поліції Діана Бобровник.

Сусіди кажуть, що жінки самі не ходили за грибами і їх пригостив приятель. Але після трагічного інциденту він зник і не з'являвся.

читайте такожНа Львівщині шестеро людей отруїлися грибами, п'ятеро - у реанімації

Нагадаємо, раніше у Львівській обласній клінічній лікарні померли дві людини, яких госпіталізували через отруєння блідою поганкою.

Померли 59-річний чоловік з Радехівського району та 73-річна жінка з Жидачівського.

"Вони були вкрай важкі. І сьогодні вночі, незважаючи на всю проведену терапію, померли", — сказала заступник головлікаря.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти