Екснардеп Савченко зізналася, чим зараз заробляє на життя

26 травня 2021, 23:03
639
Колишня народна обраниця зазначила, що наразі вона стала захоплюватися шиттям. До слова, Надія виготовляє машини, які можна використовувати як подушки.
Савченко
Савченко розповіла про свої захоплення / УНІАН

Колишня в'язниця Кремля і нардеп Надія Савченко розповіла, що зараз відбувається в її житті, і де вона бере гроші на існування, повідомляє Україна 24.

Так, Савченко зазначила, що наразі вона почала захоплюватися шиттям. До слова, Надія виготовляє машини, які можна використовувати як подушки. Замовлення вона отримує у вигляді фотографії машини.

"Я пошила колекцію таких машин", - висловилася колишня нардеп.

відео дня

При цьому Савченко зазначила, що на одній такій поделке вона може заробити від 8 до 20 тисяч гривень. За словами Надії, все залежить від складності поставленого завдання.

читайте такожСавченко прокоментувала чутки про свій зв'язок з подільником Луцького терориста

"Все-таки у мене є освіта швачки. Коли тобі потрібні гроші, ти знаходиш, як їх заробити. Хтось вміє шити, хтось вишивати. Мені це робити іноді цікаво, тому що це відволікає від того, що діється в світі", - висловилася колишня військова.

  • Раніше екс-нардеп Надія Савченко опублікувала фото з відпочинку і стала об'єктом для жартів користувачів соцмереж. Зокрема, на одній з фотографій Савченко позувала з металевими крилами на тлі водойми.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти