Директор ЦРУ зустрівся з Зеленським під час таємного візиту в Україну – CNN

18 січня 2022, 10:55
Вони обговорили ситуацію з російською загрозою, поточні ризики і зусилля, спрямовані на деескалацію.
Уильям Бернс
Директор ЦРУ таємно відвідав Україну і зустрівся з Зеленським, стверджують американські ЗМІ / УНІАН

Згідно з даними американських ЗМІ, директор Центрального розвідувального управління США Білл Бернс таємно відвідав Україну минулого тижня.

Про нібито здійснення таємної поїздки очільником ЦРУ повідомило CNN.

Американські журналісти стверджують, що в Україні Бернс зустрівся з президентом держави Володимиром Зеленським, а також із "колегами з розвідки". Зазначається, що вони говорили про ситуацію з Росією, поточні ризики і зусилля, спрямовані на деескалацію.

відео дня

При цьому у виданні наголосили, що досі інформація про цей візит не була відома, адже у ЦРУ дотримуються політики не коментували і не оголошувати публічно інформацію про поїздки свого директора.

Раніше повідомлялося, що Центральне розвідувальне управління США займається підготовкою українських елітних підрозділів для відбиття російської агресії. Тренування проводяться на засекреченому об'єкті, розташованому на півдні країни, кажуть джерела.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у понеділок, 17 січня, зустрівся з делегацією американських сенаторів. Сторони обговорили, зокрема, безпекову ситуацію навколо України.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти