27 постраждалих у лікарні, одна людина загинула: наслідки ракетної атаки по Києву

2 січня 2024, 09:49
Як написали представники Київської міської Військової адміністрації, в столиці були зафіксовані кілька наслідків російської ракетної атаки.
Вибухи, Київ
У Солом'янському районі 27 осіб, які постраждали внаслідок атаки РФ, відвезли в лікарню, а одна жінка померла у "швидкій", повідомляє мер Кличко / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

У будинку в Солом'янському районі, де сталося загоряння в результаті ракетної атаки країни-агресора РФ по Києву, рятувальники деблокували 17 осіб. 117 жителів вивели з дому. Постраждали на даний момент 20 осіб. 19 з них медики госпіталізували. У будівлі загоряння і сильне задимлення. Про це у своєму Telegram-каналі написав мер столиці Віталій Кличко.

Незабаром він там же оновив інформацію.

"Одна постраждала з будинку в Солом'янському районі, літня жінка, померла в кареті "швидкої". 27 постраждалих госпіталізовано", - написав Кличко.

відео дня

Крім того, як написали представники Київської міської Військової адміністрації, в столиці були зафіксовані такі події:

  • У Деснянському районі попередньо є загоряння супермаркету;
  • У Дарницькому районі пошкоджено нежитлові приміщення;
  • У Голосіївському районі падіння залишків ракет на відкритій території;
  • У Печерському районі - падіння залишків ракет на дах дев'ятиповерхового житлового будинку і на ще один багатоповерховий будинок, і на приватний будинок;
  • В Оболонському районі є загоряння житлового будинку та падіння залишків на територію нежитлової забудови та складських приміщень;
  • У Подільському районі загоряння на території ринку (також була пошкоджена газова труба і впали залишки ракет на нежитлову забудову;
  • У Шевченківському районі - падіння залишків на відкриту територію.

Атака на Україну

Нагадаємо, в ніч на 2 січня в Києві була оголошена повітряна тривога, пов'язана з атакою ворожих БПЛА. Сили ППО знищили 35 російських дронів.

У Деснянському районі столиці було загоряння на території житлової забудови. Також зафіксовано падіння уламків ворожого БПЛА і в Голосіївському районі. Інформація про постраждалих не надходила.

У ніч на 1 січня російські війська запустили кілька груп дронів-камікадзе "Шахед" з південного напрямку. Під ударом ворожих безпілотників виявилися Одеса, Львів і Дніпро.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти