"А десяток захисних костюмів для медиків?": депутат Вакарчук виконав пісню для лікарів

24 березня 2020, 20:10оновлено 25 березня 2020, 02:04
У Мережі здивовані поведінкою політика, який повинен вживати більш рішучі дії.
Вакарчук
Вакарчук присвятив пісню медикам під час пандемії коронавіруса / УНІАН

Колишній лідер партії Голос, народний депутат Святослав Вакарчук в розпал епідемії коронавіруса вирішив зробити музичний подарунок усім медикам країни, які опинилися один на один у боротьбі зі складним захворюванням.

"Цей пост - для лікарів, медсестер, медбратів, санітарок, санітарів, всіх працівників медичної сфери, які зараз на передовій боротьби з вірусом. Я хочу їм подякувати і подарувати свою пісню "Дякую тобі!", - написав Вакарчук у Facebook, і опублікував відповідне відео.

У коментарях користувачі неоднозначно відреагували на ініціативу політика і виконавця. Багато хто позитивно оцінив намір Вакарчука. Однак деякі все ж розкритикували нардепа, який повинен вирішувати більш нагальні проблеми оснащення медиків під час епідемії, а не присвячувати їм пісні.

"Це дно. Законів поприймали, щоб лікарі виїхали, а ті що є, пішли з медицини. А хабарникам дарує пісню, щоб ти вірус підхопив і пішов у коновалів лікуватися", "Пісні - це найкраще що виходить у Вакарчука... Багато іншого за що брався – ні", "Я думаю, що пісня - це чудово, а десяток захисних костюмів для медиків або один апарат ШВЛ було б набагато актуальніше!","Слава, краще співай - це твоє!" - пише в коментарях інтернет-публіка.

Раніше повідомлялося, що Святослав Вакарчук залишив посаду голови партії Голос. Новим лідером політсили обрали Кіру Рудик. Вакарчук після цього зазначив, що його місія – і далі приводити в політику нових чесних професійних людей із власним баченням.

Нагадаємо, Вакарчук повідомив, що рішення про заміну голови партії Голос не пов'язано з рейтингами політсили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти