У Києві терміново госпіталізували Арсенія Яценюка - ЗМІ

15 березня 2020, 13:54
Яценюка помітили в медичній масці в клініці Борис
Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк / Народний фронт

Колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка помітили біля київської клініки "Борис". Відзначається, що він був у медичній масці та в знесиленому стані.

За даними Обозревателя, в неділю, 15 березня, особисте авто Яценюка Toyota Sequoia під'їхало до чорного ходу клініки. Так, екс-прем'єр нібито сидів на передньому сидінні авто. Він довго не міг вийти з авто.

Відзначається, що Яценюку допомагали дійти до вхідних дверей, а його охоронець був у медичній масці. На цю мить інші деталі про стан політика поки невідомі

У свою чергу, колишній народний депутат Ігор Мосійчук заявив, що його джерела підтвердили, що в лікарню привезли саме Яценюка.

"Наші джерела в клініці Борис підтвердили госпіталізацію Арсенія Яценюка. Діагноз уточнюється", - йдеться в повідомленні.

У Києві терміново госпіталізували Арсенія Яценюка - ЗМІ

Як раніше повідомляв Главред, в Чернівецькій області підтверджено два випадки коронавірусної інфекції. Перший випадок зафіксували 3 березня у жителя Чернівців, який повернувся з Італії. Другий такий випадок підтвердили 12 березня у чоловіка з Чернівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів.

13 березня в Україні було зареєстровано перший випадок смерті від коронавірусу. 71-річна жителька Житомирської області померла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти