Знайомимося з ігровим процесом нової гри по культовій франшизі Чужих

4 березня 2021, 19:30оновлено 24 березня 2021, 16:52
Реліз відбудеться вже цього літа на PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One і PC
Знайомимося з ігровим процесом нової гри по культовій франшизі Чужих
З'явилася демонстрація геймплея Aliens: Fireteam / IGN

Слідом на вчорашнім анонсом видавництво 20th Century Studios і студія Cold Iron Studios презентували дебютний відеоролик з демонстрацією реального ігрового процесу кооперативного шутера Aliens: Fireteam,

Події гри, розрахованої на 3 гравців, розгорнуться через 23 роки після оригінальної трилогії. Гравці візьмуть на себе роль одного із солдат космічного корабля Endeavor, та допомогти команді стримати інопланетну загрозу.

У вашому розпорядженні опиняться 5 унікальних класів: Стрілець, підривник, технік, медик і розвідник. Арсенал складається з більш ніж 30 видів зброї та 70 модифікацій. Застосовувати його доведеться проти 20 типів істот, в тому числі 11 різних видів ксеноморфов – від лицехватів до преторіанців, кожен з яких володіє власним унікальним інтелектом.

Реліз відбудеться цього літа на ПК, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series.

Геймплей Aliens: Fireteam

Раніше автори фентезійного мережевого бойовика Hood: Outlaws & Legends показали новий геймплей, присвячений відомому стрільцю Робіну, одному з чотирьох персонажів гри.

Частина його спеціальних умінь наочно демонструють в ролику, а досвідчені ветерани мережевих баталій запросто можуть передбачити, як гратиметься благородний ватажок лісових розбійників безпосередньо під час командного замісу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти