Творці бойовика Hood: Outlaws & Legends показали гру за Робін Гуда

28 лютого 2021, 20:26оновлено 24 березня 2021, 17:02
За канонами жанру, стрілець Робін не вплутується в ближній бій, надаючи перевагу триматися на відстані та ухилятися від атак супротивників.
Hood: Outlaws & Legends
Геймплей Hood: Outlaws & Legends / Sumo Digital

Творці фентезійного мережевого бойовика Hood: Outlaws & Legends зі студії Sumo Digital представили новий геймплей, присвячений відомому стрілку Робіну, одному з чотирьох персонажів гри.

Частина його спеціальних умінь наочно демонструють в ролику, а досвідчені ветерани мережевих баталій запросто можуть передбачити, як гратиметься благородний ватажок лісових розбійників безпосередньо під час командного замісу.

Що ж стосується самої гри, Hood: Outlaws & Legends – це кооперативний мультиплеєрний PvPvE-екшен з елементами RPG, в якому двом командам, що складається з чотирьох гравців, належить змагатися один з одним, намагаючись провернути ідеальне пограбування і обійти Вартових під управлінням ШІ. Розробники роблять акцент на реалістичних ігрових механіках, а тому важкі скрині з нагородою доводиться тягати вручну, а кількість патронів і витратних матеріалів – строго обмежена.

Кожен з чотирьох запропонованих персонажів – мисливець Маріанна, кулачний боєць Джон, містик Тук і безпосередньо Робін – володіє унікальним набором навичок, які допоможуть зробити все безшумно або піти напролом, скориставшись грубою силою.

Hood: Outlaw & Legends вийде на РС і консолях PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One і Xbox Series X 10 травня. Як і інші розробники, автори Hood врахують особливості DualSense на зразок адаптивних тригерів, які можуть ще краще передати відчуття від використання, наприклад, лука.

Геймплей Hood: Outlaw & Legends

Раніше видавець Sony Interactive Entertainment і розробник Housemarque поділилися новим трейлером PS5-ексклюзиву Returnal, що знайомить з мінливим ландшафтом Атропоса (планета, на якій і відбувається вся дія).

За синопсисом, саме там виявляється головна героїня після краху свого судна – їй належить подолати різні регіони планети, де таїться чимало небезпек і ворогів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти