Час створити свою найвизначнішу міжзоряну цивілізацію – в Epic Games Store нова безкоштовна гра

22 січня 2021, 12:58
Протягом тижня, до 28 січня, в Epic Games Store можна безкоштовно додати у свою бібліотеку відому глобальну покрокову 4Х-стратегію.
EGS
У Epic Games Store нова безкоштовна гра / Galactic Civilizations III

Після щоденної роздачі ігор протягом двох тижнів команда Epic Games і не думає зменшувати оберти – в 2021 році користувачам EGS будуть продовжувати роздавати проєкти найрізноманітніших ідей і жанрів.

На цю мить в сервісі Epic Games Store проходить роздача відомої глобальної покрокової 4Х-стратегії Galactic Civilizations III, з поліпшеною в порівнянні з оригінальною грою графікою, політичної та військовою системою, а так само з розширеною картою галактики.

Досліджуйте нові технології, конструюйте кораблі і колонізуйте нові світи. Вас чекає безліч невідомих небезпек і дивовижних випробувань. Укладайте торговельні та дипломатичні угоди, оголошуйте війни, шпигуйте за ворогами та підтримуйте видатних громадян. А завершивши гру, починайте її знову – за будь-яку з безлічі інопланетних цивілізацій, кожна з яких володіє своєю історією, своїми технологіями, деталями для кораблів і не тільки.

Забрати тайтл можна до 28-го січня 18:00 за Києвом, а потім йому на зміну прийде унікальний двомірний платформер-метроідванія Dandara, повний містичних істот і безмежних можливостей для дослідження. Середній бал гри, за даними OpenCritic, становить значні 86/100.

Galactic Civilizations III - трейлер

Раніше стало відомо, що за нову частину у всесвіті "Зоряних воєн" відповідатиме Ubisoft. Безпосередньо розробкою нової гри займеться студія Massive Entertainment, відома гравцям по дилогії The Division. Наразі виробництво знаходиться на ранньому етапі – студія зайнята набором нових співробітників.

Що це буде за жанр, який період у всесвіті "Зоряних воєн" торкнеться гра і коли вона вийде, поки не повідомляється. Тайтл, своєю чергою, буде розроблятися на революційному движку Snowdrop, на якому працюють обидві частини The Division. Наскільки оптимізованим в результаті вийде проєкт, залишається тільки гадати.

Що примітно, це перша за вісім років гра по "Зоряним війнам", розробкою якої займається не Electronic Arts. У 2012 році EA уклала ексклюзивну угоду з Lucasfilm – контракт підписували на 10 років і він повинен був закінчитися у 2023 році, але, судячи з усього, ситуація змінилася. Як уточнили в Disney, EA продовжить робити ігри по "Зоряним війнам", але ігровий підрозділ відтепер може співпрацювати з іншими розробниками для створення ігор по культовому всесвіту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти