У сервісі Epic Games Store почалася роздача нової гри

28 січня 2021, 19:19
На цьому тижні гравці можуть покласти у свою бібліотеку платформер з мальовничим художнім стилем і чудовим музичним супроводом.
У сервісі Epic Games Store почалася роздача нової гри
У Сервісі Epic Games Store почалася роздача нової гри / Dandara

Після щоденної роздачі ігор протягом двох тижнів команда Epic Games і не думає зменшувати оберти – у 2021 році користувачам EGS будуть продовжувати роздавати проєкти найрізноманітніших ідей і жанрів.

На цей момент в сервісі Epic Games Store проходить роздача пригодницького екшен-платформера Dandara, розроблений незалежною бразильською студією Long Hat House.

У дивовижнім всесвіту, де пригноблені знаходяться на межі повного забуття, Дандара пробуджує в собі сили, які допоможуть їй змінити весь світ. Перед вами унікальний двомірний платформер-метроідванія, повний містичних істот і безмежних можливостей для дослідження. Середній бал гри, за даними OpenCritic, становить значні 86/100.

Забрати тайтл можна до 4-го лютого 18:00 за Києвом, а потім йому на зміну прийде For The King – складна суміш стратегії, покрокових боїв і елементів rogue-like. Як говориться в офіційному описі продукту, кожне проходження унікальне завдяки процедурної генерації карт, квестів і подій.

Dandara трейлер

Нагадаємо, що зараз в іншому сервісі, PlayStation Store проходить новий тематичний розпродаж, в рамках якої можна вигідно купити перевидання і рімейки культових ігор. Всі пропозиції чинні до 11-го лютого.

Так, зокрема, збірник Metro Redux, що включає поліпшені версії українських шутерів Metro 2033 і Metro: Last Light, віддають за 189 грн замість 949. Колекцію перших трьох частин пригод Натана Дрейка можна взяти за 324 грн, стільки ж просять за ремейк Ratchet & Clank 2002 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти