В онлайн-магазині EGS триває святковий розпродаж і щоденна роздача ігор

28 грудня 2020, 18:01оновлено 26 березня 2021, 17:48
Новий день і нова роздача, на цей раз – мегапопулярний симулятор виживання Stranded Deep
В онлайн-магазині EGS триває святковий розпродаж і щоденна роздача ігор
Кадр з Stranded Deep / Beam Team Games

Онлайн-магазин Epic Games Store продовжує святкову роздачу безкоштовних ігор. На цей раз геймерам роздають мегапопулярний симулятор виживання Stranded Deep, який розповість про пасажира літака, дивом вцілілого після авіакатастрофи.

Забрати тайтл можна до 29 грудня 18:00 за Києвом, а потім йому на зміну прийде новий проєкт. Якщо вірити "злитому" в Мережу списку, завтра користувачі Epic Games Store отримають незвичайну карткову гру Solitairica, яка об'єднала в собі два абсолютно різних жанри.

Нагадаємо, що 17-го числа хлопці з EGS запустили святкову роздачу безкоштовних ігор, в рамках якої компанія буде роздавати нову гру кожен день аж до 31-го грудня. Кожну з них можна буде отримати безкоштовно лише протягом 24 годин, але після цього вони залишаться у вашій бібліотеці назавжди.

відео дня

Раніше в EGS віддавали представників найрізноманітніших ідей і жанрів – від атмосферної гри у всесвіті "Чужих" Alien: Isolation до перевидання оригінальної Метро 2033 за авторством української студії 4a Games. Захід стартував одночасно з новорічним розпродажем, в рамках якої можна придбати різноманітні проєкти за привабливими цінами.

З цікавих пропозицій можна відзначити:

Shenmue 3
Кадр з Shenmue 3 / YS Net

Раніше в сервісі PlayStation Store також стартував традиційний новорічний розпродаж, в рамках якого зі знижками продаються ігри різного ступеня популярності. Всі пропозиції чинні до 9-го січня.

Так, зокрема, The Last of Us Part II, продовження гучної гри студії Naughty Dog, віддають за 1082 грн замість 1899. Пригодницький стелс-екшн Metal Gear Solid V від Хідео Кодзіми можна взяти за 162 грн, стільки ж просять за збірку Hotline Miami Collection, що включає одну з найважливіших ігор інді-революції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти