В Minecraft з'явилася точна копія "палацу Путіна"

26 січня 2021, 21:03оновлено 25 березня 2021, 13:01
І так, кімната для бруду і кальянна з жердиною для стриптизу там також є.
В Minecraft з'явилася точна копія 'палацу Путіна'
Палац Путіна в Minecraft / Youtube

"Палац Путіна" під Геленджиком тепер є і в культовій грі Minecraft – відео з величною спорудою з'явилося на просторах YouTube і вже встигло зібрати понад десять тисяч переглядів.

Всередині палацу є майже все головне з гучного розслідування Олексія Навального: розкішний театр, кімната з загадковою жердиною, басейн з колонами та, звичайно ж, склад бруду.

Попри те, що палац з Minecraft не в усьому схожий на реальний, гра розкриває набагато більше деталей, ніж на картах. Мета в автора проєкту прямо-таки наполеонівська – відтворити всі створені людиною споруди в масштабі 1 до 1. Тим часом відео з розслідуванням Навального зібрало більш як 93 мільйонів переглядів, а сам "палац Путіна" вже давно розібрали на меми.

Minecraft – мегапопулярна інді-гра в жанрі пісочниці з нескінченним відкритим світом і безкрайніми просторами для реалізації фантазії. Дотепер тисячі людей проводять в цій грі по кілька годин на день, попри те, що вони досконально пройшли її та знають рецепт кожного предмета напам'ять. Зараз хайп навколо Minecraft вщух, але проєкт продовжує свій розвиток, а спільнота навіть не планує закидати цю гру.

Палац Путіна в Minecraft

Палац Путіна в Геленджику - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти