В Epic Games Store новий подарунок – користувачам роздають одну з найстрашніших ігор десятиліття

21 грудня 2020, 17:42оновлено 19 вересня 2023, 14:26
Забрати гру можна протягом доби, до 18:00 за Києвом 22 грудня.
Alien: Isolation
Alien: Isolation / Creative Assembly

Онлайн-магазин Epic Games Store продовжує святкову роздачу безкоштовних ігор. Цього разу геймерам роздають атмосферну гру у Всесвіті "Чужих" – Alien: Isolation – яку багато хто називає одним з найстрашніших проявів індустрії в цілому.

Забрати тайтл можна до 22 грудня 18:00 за Києвом, а потім йому на зміну прийде новий проєкт. Якщо вірити "злитому" в Мережу списку, завтра користувачі Epic Games Store отримають перевидання оригінальної Метро 2033 за авторством української студії 4A Games.

Нагадаємо, що 17-го числа хлопці з EGS запустили святкову роздачу безкоштовних ігор, в рамках якої компанія буде роздавати нову гру кожен день протягом двох тижнів поспіль. Кожну з них можна буде отримати безкоштовно лише протягом 24 годин, але після цього вони залишаться у вашій бібліотеці назавжди. Магазин своєю чергою обіцяє великі сюрпризи, а значить варто чекати іменитих гостей.

відео дня

Раніше в EGS віддали містобудівний симулятор Cities: Skylines, платформер Oddworld: New 'n' Tasty, симулятор виживання The Long Dark і проєкт в жанрі "баштовий захист" Defense Grid: The Awakening. Захід стартував одночасно з новорічним розпродажем, в рамках якої можна придбати різноманітні проєкти за привабливими цінами.

З цікавих пропозицій можна відзначити:

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Раніше в сервісі цифрової дистрибуції GOG також стартував масштабний зимовий розпродаж, який триватиме до 4 січня наступного року. До цього в онлайн-магазині будуть діяти знижки до -91% на більше ніж 3000 ігор і доповнень.

Так, зокрема, одну з найкращих ігор минулого поколінВідьмак 3: Дике Полювання з усіма доповненнями віддають за 168 грн замість 556. Гучну новинку Ghostrunner можна взяти за 417 грн, стільки ж просять за рольову гру The Outer Worlds від авторів Fallout: New Vegas.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти