Творці Fall Guys підготували сюрприз фанатам на честь новорічних свят

21 грудня 2020, 18:39оновлено 21 грудня 2020, 20:44
Кожен гравець отримає святковий костюм для свого Fall Guy.
Fall Guys
Fall Guys

Після важкого 2020 року, повного злетів і падінь для багатьох, видавництво Devolver Digital спільно зі студією Mediatonic вирішили підняти святковий настрій і подякувати спільноті гравців, яка виросла навколо Fall Guys.

Так, з 21 по 25 грудня цього року геймери можуть безкоштовно додати костюм Санта-Клауса в колекцію при вході в гру. Раніше в мега-популярній королівській битві також з'явився костюм популярного стримера Ninja.

Нагадаємо, що 15-го числа цього місяця в Fall Guys розпочався третій сезон, присвячений зимовій тематиці. У грі з'явилися сім нових рівнів і більше 30-ти нових костюмів. Також, починаючи з третього сезону кожна перемога буде підвищувати коронний ранг гравця. У міру підвищення рангу будуть відкриватися нові плюшки, в тому числі ексклюзивні кольори та візерунки.

До того ж розробники підготували миле різдвяне відео про те, наскільки людям важливо приділяти увагу один одному і підтримувати в будь-яких ситуаціях.

Fall Guys 3 сезон - різдвяне відео

На початку цього місяця розробники опублікували в Твіттері тизер нового скіна для своєї гри. Користувачі припустили, що гучна гра в жанрі "Королівської битви" охазяйнується образом Думгая, – вони впізнали на зображенні силует броні героя кривавого шутера Doom Eternal. Швидше за все, офіційний анонс не змусить себе довго чекати.

Гру можна купити як на консолях Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Fall Guys – це мега-популярна багатокористувацька онлайн-битва без правил за участю до 60 гравців і лише одним переможцем, якому вдасться пробитися до фінішу крізь нестримний хаос. Гра пропонує кілька різних режимів з абсолютно різними умовами. Втім, основна мета завжди одна – залишитися якомога вище, ніж всі інші гравці, що принесе корону і перемогу в раунді.

Раніше розробники зі студії Epic Games оголосили про початок зимового івенту "Снігопад" у Королівській битві Fortnite. До 5-го січня 2021 року на зимових просторах острова можна прикинутися сніговиком і змусити ворогів ковзати за допомогою морозних гранат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти