Новий геймплей S.T.A.L.K.E.R. 2 покажуть вже наступного тижня

18 березня 2021, 18:55
Довгоочікуваний український шутер покажуть 26-березня на презентації ігор незалежних розробників для платформ Xbox.
S. T. A. L. K. E. R. 2 сталкер / SGC
S.T.A.L.K.E.R. 2 сталкер / SGC

Команда Xbox слідом за Nintendo і Sony почне проводити власні трансляції, присвячені інді-іграм – 26 березня о 18:00 за Києвом компанія покаже більше ніж 100 проєктів за програмою ID@Xbox.

В рамках шоу очікується понад 25 прем'є: як мінімум свіжі трейлери або геймплей покажуть по S.T.A.L.K.E.R. 2, Second Extinction, The Ascent, The Wild at Heart, Voidtrain і Exo One. До того ж очікуються анонси про інді-ігри для сервісу Xbox Game Pass.

Крім того, в ефірі будуть інтерв'ю з розробниками, трейлери та роздачі ігрових кодів, а вести презентацію будуть "улюблені спільнотою Twitch стримери", хоча хто саме, поки що невідомо.

відео дня

Де дивитися

Ви можете дивитися / twitchgaming Шоу: ID@Xbox ексклюзивно на Twitch за цими посиланнями: Twitch.tv/twitchgaming або Twitch.tv/xbox.

Новий геймплей S.T.A.L.K.E.R. 2 покажуть вже наступного тижня

Зокрема, коли сам S.T.A.L.K.E.R. 2 надійде в продаж, поки невідомо. Гра готується до виходу на ПК і Xbox Series X/S. У день релізу в шутер зможуть зіграти безплатно передплатники сервісу Game Pass.

Місяцем раніше студія GSC Game World запропонувала всім шанувальникам оцінити нову атмосферну музичну композицію з гри, що отримала назву"Zone Dreams".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти