Стали відомі нові подробиці гри про Індіану Джонса від розробників Wolfenstein

15 січня 2021, 13:33оновлено 15 січня 2021, 14:19
Судячи з усього, Індіана Джонс відправиться до Італії, щоб розкрити плани фашистів.
Стали відомі нові подробиці гри про Індіану Джонса від розробників Wolfenstein
Індіана Джонс гра - місце і час дій / Bethesda

З чуток, дія нової гри про пригоди Індіани Джонса, за розробку якої відповідальна студія MachineGames спільно з компанією Bethesda, розгорнеться між подіями "Втраченого ковчега" і "Останнього хрестового походу".

Раніше представники MachineGames заявляли, що гра розповість повністю оригінальну, окрему історію, дія якої відбувається на піку кар'єри знаменитого шукача пригод, вперше з'явившись на екранах в далекому 1981 році.

Фанати звернули увагу, що в дебютному тизері проєкту на столі героя можна побачити квиток на літак до Риму на дату 21 жовтня 1937 року – тобто за рік до подій "Останнього хрестового походу". Також під квитком на літак можна помітити Ватикан на великій карті – ви можете легко розгледіти Сикстинську капелу та інші визначні пам'ятки.

Варто відзначити, що 1937 рік – це час, коли італійський диктатор Беніто Муссоліні зблизився з Гітлером, а також отримав Меч ісламу, тим самим проголосивши себе "захисником мусульман". Цей титул був необхідний диктатору для зміцнення відносин його фашистської Італії разом з ісламськими країнами проти спільних ворогів.

Крім того, в тизері також можна помітити американські урядові теки з написом "Цілком таємно", що може означати, що нас чекає чергова пригода Індіани, в якому головний герой знову буде протистояти нацистам і спробує заволодіти черговим артефактом.

Нагадаємо, що виконавчим продюсером гри стане Тодд Говард, глава компанії Bethesda Game Studios, в якій керує розробкою комп'ютерних ігор із серій The Elder Scrolls і Fallout. Більше ніяких деталей, термінів виходу та інших особливостей проєкту видавець не повідомив. Команда поки не готова ділитися подробицями, але вони скоро з'являться.

Індіана Джонс - трейлер гри

Раніше стало відомо, що за нову частину у всесвіті "Зоряних воєн" відповідатиме Ubisoft. Безпосередньо розробкою нової гри займеться студія Massive Entertainment, відома гравцям по дилогії The Division. Наразі виробництво знаходиться на ранньому етапі – студія зайнята набором нових співробітників.

Що це буде за жанр, який період у всесвіті "Зоряних воєн" торкнеться гра і коли вона вийде, поки не повідомляється. Тайтл, своєю чергою, буде розроблятися на революційному движку Snowdrop, на якому працюють обидві частини The Division. Наскільки оптимізованим в результаті вийде проєкт, залишається тільки гадати.

Що примітно, це перша за вісім років гра по "Зоряним війнам", розробкою якої займається не Electronic Arts. У 2012 році EA уклала ексклюзивну угоду з Lucasfilm – контракт підписували на 10 років і він повинен був закінчитися у 2023 році, але, судячи з усього, ситуація змінилася. Як уточнили в Disney, EA продовжить робити ігри по "Зоряним війнам", але ігровий підрозділ відтепер може співпрацювати з іншими розробниками для створення ігор по культовому всесвіту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти