Для всіх поціновувачів "Відьмака" від CD Projekt Red є приємна новина

18 травня 2021, 15:25оновлено 18 травня 2021, 16:06
На честь 10-ої річниці The Witcher 2 в магазині GOG роздають колекцію бонусних матеріалів і проводять розпродаж ігор серії.
Для всіх поціновувачів 'Відьмака' від CD Projekt Red є приємна новина
The Witcher 2 виповнилося 10 років / CD Projekt Red

На честь 10-ої річниці виходу "Відьмак 2: Вбивці королів" на своєму сервісі GOG, віртуозні кіберпани вирішили безплатно роздати значний обсяг бонусних матеріалів, що належать до ігрового всесвіту "Відьмака".

У The Witcher Goodies Collection зібрані аудіо- та відеоматеріали, ілюстрації, арти, шпалери артбуки, книги і все те інше, що супроводжувало життя Геральта на всьому протязі його славної подорожі з року в рік.

Що потрібно зробити:

Десять років промайнули перед очима хиткою низкою, але як зараз пам'ятаються і дерева флотзамської пущі, які тягнуться так високо, що за ними не видно неба, і обгризений вітром камінь Вергена, і тривожний дим над частоколом табору армії вторгнення Каедвена, і та пара мечів – срібний і сталевий – яка перекинута через праве плече, тому що так зручніше. Хіба ні?

Разом з тим поляки запустили розпродаж всієї серії в магазині GOG. Так, наприклад, третю частину пригод Геральта з усіма доповненнями можна купити з 80% знижкою всього за 111 грн. Також по знижці можна купити як першу, так і другу частини серії. Коштують вони 11 і 23 грн відповідно. Разом з тим в акції знайшлося місце і знижці на Cyberpunk 2077. Сумнозвісний проєкт віддають за 660 грн замість стандартних 829.

Очікується, що створення четвертої частини франшизи займе близько чотирьох років, а її головною героїнею стане Цірі – один з ключових персонажів сюжетної лінії Третього Відьмака і головний мотив для Геральта йти далі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти