Зима не відступає: синоптик дав сніговий прогноз до кінця тижня

25 січня 2021, 06:01
В Україні очікуються морози та снігопади, каже прогноз погоди.
погода, Сніг, зима, санки
Синоптик пообіцяв сніг і невеликі "мінуси" / Фото Reuters

З понеділка, 25 січня, в Україні очікується погіршення погодних умов. Синоптик спрогнозувала сильний вітер, снігопади та дощі. А вже із середи, 27 січня, ще й знизиться температура повітря.

Погода в Україні 25 січня

У понеділок на заході України очікуються значні снігопади. У східних областях буде хмарно і без опадів. На решті території країни прогнозується мокрий сніг і дощ, прогнозують в Укргідрометцентрі.

У західних областях температура повітря вночі очікується в межах -1 +1, а вдень від одного градуса морозу до чотирьох градусів тепла.

У центральних областях стовпчики термометрів вночі покажуть +2 ... +4, а вдень - потеплішає до +7. На півдні країни вночі очікується + 2...+5 градусів, вдень до +6 ... +9. У північних областях температура повітря вночі коливатиметься в межах +1 ... +4, а вдень від +3 до +7. На сході вночі очікується +1... +4, а вдень +4 ... +7.

Погода в Києві в понеділок буде дощовою. Температура повітря вночі становитиме від двох до чотирьох градусів тепла, вдень – від +4 до +6.

Зима не відступає: синоптик дав сніговий прогноз до кінця тижня
Прогноз погоди на 25 січня / meteo.gov.ua

Прогноз погоди на 26 січня

У вівторок в Україні трохи похолодає. У західних, північних і центральних областях синоптик прогнозує дощ зі снігом, а в південних і східних областях - дощ.

На заході температура вночі -4... -1, а вдень -1 ... +1. У центральних областях вночі та вдень -1 ... +2. На півночі країни впродовж доби температура прогнозується в межах -1 ... +1. У східних областях буде тепліше: вночі + 1...+4 градуси, а вдень +2 ... +6. На півдні істотно потеплішає, особливо вдень - до +10 градусів.

Погода в Києві буде сирою, очікується мокрий сніг. Стовпчики термометрів упродовж доби покажуть від -1 до + 1 градуса.

Зима не відступає: синоптик дав сніговий прогноз до кінця тижня
Погода в Україні 26 січня / meteo.gov.ua

Погода на 27 січня

Середа буде з опадами по всій Україні крім Донецької та Луганської областей. У західних і північних областях очікується сніг, в центрі та на півдні – сніг з дощем.

Вночі підморозить максимально до мінус чотирьох градусів, вдень – від 0 до -2, у Донецькій та Луганській областях - від 0 до +2 градусів.

Погода в Києві буде вітряною - південно-західний вітер зі швидкістю в 7-12 м/с. вдень очікується мокрий сніг. Температура повітря вночі -1...-3, вдень -1 ... +1.

Зима не відступає: синоптик дав сніговий прогноз до кінця тижня
Прогноз погоди на 27 січня / meteo.gov.ua

Прогноз погоди на 28 січня

У четвер, 28 січня, в західних регіонах України буде без опадів, на півночі та в центрі – сніг, на решті території – сніг з дощем.

Вночі - легкий мороз: від -1 до -6 градусів, на сході тепліше – близько нуля градусів.

Погода в Києві вдень буде сніжною. Температура повітря вночі -1...-3, вдень -1 ... +1. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Зима не відступає: синоптик дав сніговий прогноз до кінця тижня
Прогноз погоди на 28 січня / meteo.gov.ua

читайте такожОжеледиця та снігові замети: яким регіонам загрожує погодний "апокаліпсис"

Погода в Україні 29 січня

Останній день робочого тижня буде хмарним і без опадів. Сухо буде по всій території України, прогнозує синоптик. Вдень температура повітря коливатиметься від -1 до +1 градуса, вночі у західних областях очікується -4...-7, на Сході та півдні тепліше – від 1 морозу до 4 тепла.

Зима не відступає: синоптик дав сніговий прогноз до кінця тижня
Прогноз погоди на 29 січня / meteo.gov.ua

Погода в Україні - останні новини:

  • Народний синоптик Леонід Горбань попередив, що в Україні у вівторок і в середу, 26-27 січня, знову похолодає – вдень очікується до 15-16 градусів морозу. Вночі температура може впасти до позначки -22 градуси.
  • Синоптик Наталка Діденко попередила, що 25 числа через циклон очікується несприятлива погода - більшість областей накриють дощі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти