Африканська спека і два бабиних літа: синоптик здивував прогнозом погоди

14 квітня 2020, 12:27
У липні Україну накриє справжня спека, прогнозує Володимир Деркач.
спека
У липні Україну накриє справжня спека

В Україні на початку літа встановиться тепла погода, в деякі дні навіть буде жарко, розповів народний синоптик Володимир Деркач.

За його прогнозом, з середини першої декади червня температура трохи знизиться, можливі короткочасні дощі.

"Друга декада пройде під знаком опадів різної інтенсивності. Спочатку - зниження температури, далі - посилення опадів зі шквалами, градом. До кінця другої десятиденки опади зменшаться, а температура поступово підвищуватиметься. У третій декаді: потеплішає, дощі практично припиняться. Далі буде тепло, але не жарко", - повідомив він Фактам.

відео дня

читайте такожУкраїну накриють заморозки: синоптик приголомшив прогнозом на ВеликденьСиноптик не виключив, що на початку першої декади липня Україну накриє справжня спека, при цьому опадів практично не передбачається. Він попередив, що друга декада липня залишиться по-літньому теплою, хоча перші і останні дні можуть бути з опадами, не затяжними і не сильними. Вони разом з незначним зниженням температури захоплять початок третьої декади. Потім повернеться тепла погода.

"Перша декада серпня розпочнеться з помірного тепла, проте можливі короткочасні дощі. Приблизно з середини першої декади температура почне рости, тепло триватиме до середини третьої декади. Потім буде холоднішати ночами. У середині місяця можливі невеликі дощі, але в цілому в серпні опадів буде мало", - зазначив народний синоптик.

Деркач також додав, що восени в Україні очікуються дощі, а також два бабиних літа, при цьому зима почнеться незначним похолоданням, а потім побалує нетиповим для цього періоду теплом.

читайте такожЗливи і пекельна спека: українців нажахав прогноз погоди на літо 2020

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в квітні 2020 року середньомісячна температура в Україні очікується в межах 10-12 градусів тепла, в горах 6-7 градусів тепла, що на 1,5-2 градуси вище середніх значень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти