Варто тримати поруч кота: синоптик розповіла, чого чекати від погоди

3 квітня 2020, 09:31
В Україну прийде невелике короткочасне похолодання і сильний вітер.

погода, весна
Погода в Україні вдень 3 квітня буде теплою / Фото pixabay.com

Погода в Україні впродовж найближчих вихідних, 4 і 5 квітня, ще буде досить прохолодною, а вже з нового тижня очікується потепління. Такий прогноз зробила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, невелике короткочасне похолодання і сильний вітер в Україні очікуються в неділю, 5 квітня. А з понеділка відчутно потеплішає – вдень стовпчики термометрів поповзуть вгору, а нічні "мінуси" розтануть.

відео дня

"Вдень очікується в межах + 15... +18 градусів, а в нічні години +2... +6 градусів. Тобто, середня добова температура якраз сягатиме і навіть перевищуватиме +8 градусів", - написала синоптик у Facebook.

Діденко попередила, що в квартирах при відключеному опаленні одразу похолодає, тому що ночі ще будуть досить холодними, а будинки ще не встигнуть швидко прогрітися. Тому синоптик порадила вечорами ще тримати поруч обігрівачі, теплі шкарпетки і котів.

Варто тримати поруч кота: синоптик розповіла, чого чекати від погоди
Фото facebook.com/tala.didenko

Погода на сьогодні

Як говорить прогноз погоди від Укргідрометцентру, погода в Україні сьогодні вдень буде теплою, а от вночі місцями навіть буде морозно.

На Заході України в п'ятницю, 3 квітня, тепло і сонячно, температура повітря вдень +12...+14, а вночі -1...-3. У північних областях погода на сьогодні обіцяє вдень тепло до +13...+15, а вночі 0-2. У центральних регіонах вдень стовпчики термометрів піднімуться до +13...+15, а вночі опустяться до -1...-3 градусів. На Сході країни буде сухо і тепло, вдень температура повітря складе +13...+15, а вночі -1...-4. У південних областях вдень термометри покажуть +11...+15, а вночі 0-2.

Погода в Києві на сьогодні також обіцяє тепло і сонце. Температура повітря вдень становитиме +13...+15 градусів, вночі -1...+1.

Прогноз погоди на 3 квітня
Прогноз погоди на 3 квітня / meteo.gov.ua

Нагадаємо, раніше синоптик обіцяв, що погода в Україні в квітні 2020 року прогнозується аномально тепла – середня місячна температура може бути вище значень, зафіксованих впродовж багатьох років, на 2 градуси.

Крім того, синоптик шокував прогнозом погоди на літо. Очікується, що погода буде сухою і спекотною, однак не виключені й різноманітні синоптичні катаклізми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти