Справжнє випробування: синоптики шокували прогнозом погоди на літо

30 березня 2020, 07:02
Українців чекають перепади температури і катаклізми.
весна_трава_лето_коты_кошка
Літо запам'ятається спекою і катаклізмами / 1zoom.ru

Літній сезон 2020 року запам'ятається українцям аномальною погодою, оскільки погода буде сухою і спекотною, однак не виключені й різноманітні синоптичні катаклізми.

"У нас страшне підвищення температури зимового періоду – 2,5 градуси, а це просто жах. Страшне підвищення температури літнього періоду – майже на 2 градуси", - сказав директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда в коментарі РБК-Україна.

У червні українців чекають сильні дощі і штормовий вітер, які зменшать обороти тільки в другій половині місяця. Липень також почнеться з злив і різких перепадів температур, а середина місяця буде сухою і дуже спекотною у всіх областях країни.

відео дня

читайте такожСиноптик шокував аномальним прогнозом погоди на травень 2020Кінець літа буде нестабільним, в серпні очікуються сильні перепади температур, можливі урагани і затяжні дощі. І похолодання почнеться вже в другій половині місяця.

Улітку 2020 року спека і задуха буде змінюватися сильними ураганами і зливами. Спекотні місяці ознаменуються катастрофічним зростанням середньодобової температури.

Нагадаємо, перший тиждень квітня очікується сонячним, але прохолодним, розповів народний синоптик Леонід Горбань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти