StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зіркова українська каратистка знялася у відкритій сукні без бюстгальтера

3 квітня 2023, 01:30
Анжеліка Терлюга спробувала себе в якості моделі для популярного глянцевого видання.
Анжеліка Терлюга
Анжеліка Терлюга знялася для Vogue в сукні з відкритою спиною / instagram.com/anzhelika_terliuga

Українська каратистка, срібний призер Олімпійських ігор 2020 в Токіо Анжеліка Терлюга здивувала шанувальників незвичайним образом - вона обміняла кімоно на вечірню сукню, в якій, до речі виглядає вкрай гармонійно.

Чемпіонка погодилася взяти участь у фотосесії для української версії відомого глянцю Vogue, і з головою поринула у світ фешн. Із завзятістю справжньої спортсменки вона з блиском підкорила і цей "Олімп".

На своїй сторінці в Instagram Терлюга опублікувала серію знімків в одному з образів, який, ймовірно, припав їй до душі найбільше. Так, в об'єктив фотографа вона потрапила на тлі буйства природи.

відео дня

Каратистка позувала спиною і впівоберта до камери в шикарній вечірній сукні з дуже глибоким вирізом на спині. На деяких кадрах можна помітити, що Терлюга не одягла під розкішне вбрання бюстгальтер, через що м'які обриси міцних грудей пікантно проглядали крізь тканину.

Сама спортсменка фотографії коментувати не стала, проте за неї це зробили її шанувальники: вони зізналися, що бачити її в такому романтично жіночному образі було незвично, але такий муд беззаперечно їй личить.

Раніше Даша Квіткова показала спокусливий ролик з її участю, для якого вона знялася топлес - блогерка показала одну з найпривабливіших сторін своєї жіночності.

Також німецька модель, акторка і телеведуча Хайді Клум напередодні ювілею прийняла пропозицію прикрасити собою обкладинку популярного глянцю - вона знялася без макіяжу, в трусах і піджаку на голе тіло.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти