StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка популярного на ТБ шоу оскандалилася через випади на адресу України

26 лютого 2024, 21:06
Актриса відомого на українських телеекранах проекту Реальна містика Олена Рєпіна вирішила різко і негативно висловитися на адресу Євромайдану.
Олена Рєпіна
Олена Рєпіна звинуватила Майдан у тому, що Росія розв'язала війну проти України / Колаж: Главред, фото: Facebook О. Рєпіна, скріншот YouTube

Українська актриса Олена Рєпіна, яка працювала в шоу Реальна містика, потрапила в скандал. Вона озвучила антиукраїнські наративи.

Блогер Аліна Доротюк у своєму Telegram-каналі написала про те, що актриса Рєпіна, яка зіграла роль Віри Іванівни у Реальній містиці, вважає Євромайдан причиною початку повномасштабної війни.

"Я не була на Майдані. Я ненавиджу Майдан. Я вважаю, що Майдан убив Україну. Ось те, що зараз з нами, це наслідки Майдану. Ви можете мене заплювати, можете не заплювати", - написала Рєпіна в Facebook.

відео дня

"Для мене війна почалася 13 квітня 2014 року. Було нестерпно боляче і незрозуміло чому, чому у нас? Чому діти Донбасу стали личинками колорада... І чому так круто пегорнули історію? І люди, які перемогли фашизм, стали ворогами? І віра, якою хрещена наша земля князем Володимиром, стала непотрібною? І чому за вісім років, ніхто не захотів мирно залагодити конфлікт?" - також сказано в одному з постів Рєпіної.

Нагадаємо, український співак ALEKSEEV потрапив у скандал в Ізраїлі. Користувачів Мережі обурило, що він співав російськомовну пісню.

Співачка Анна Трінчер нарешті відповіла на звинувачення у плагіаті шоу. Вона сказала, що дійсно записувала своє шоу там, де і блогер Аліна Шаманська, але на два дні раніше неї.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти