StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Брюса Вілліса розповіла, як почувається через його хворобу

15 серпня 2023, 18:05
Емма Хемінг поділилася, що відчувають люди, які доглядають за близькими з деменцією.
Емма Хемінг, Брюс Вілліс
Емма Хемінг розповіла про свої почуття під час догляду за Брюсом Віллісом / колаж: Главред, фото: instagram.com/emmahemingwillis, ua.depositphotos.com

Модель і акторка Емма Хемінг зараз грає свою найскладнішу роль - доглядає за своїм чоловіком, легендарним актором Брюсом Віллісом. На початку 2023 року йому діагностували рідкісну форму деменції - лобно-скроневу, і тепер йому необхідна доглядальниця.

Емма героїчно справляється з цією місією. Більш того, жінка знаходить час на те, щоб підвищувати обізнаність людей про деменцію, а також піднімати дух тих, хто, як і вона, став доглядальницею для своїх близьких з серйозними хворобами.

На своїй сторінці в Instagram Хемінг-Вілліс виклала ролик, в якому розповіла, чи не вперше с того часу, як її сім'я почула страшний діагноз Брюса, як себе почуває вона. Потужне повідомлення зворушило її підписників до сліз.

відео дня

"Я знаю, це виглядає так, ніби я гуляю, живу своїм найкращим життям. Я повинна докладати свідомі зусилля кожен божий день, щоб жити якнайкраще. Я роблю це для себе. Я роблю це для наших двох дітей і Брюса, який не хотів би, щоб я жила інакше. Тому я не хочу, щоб мене неправильно зрозуміли, ніби мені добре, бо це не так. Мені погано. Я просто завжди роблю все, що можу. Я просто хочу, щоб ви знайшли хвилинку у своєму дні, хоч секунду, і знайшли в ньому щось гарне. Я повинна зробити все можливе для себе і заради своєї сім'ї. Знову ж таки, коли ми не дбаємо про себе, ми не можемо піклуватися про когось, кого любимо. Отже, це дійсно важливо, і, як я вже сказала, це свідоме зусилля", - зі сльозами в голосі але з посмішкою на обличчі заявила Хемінг.

В описі до відео вона повідомила, що це - своєрідне звернення до тих, хто з нею в одному човні: не потрібно картати себе за те, що ви знаходите час для себе. Доглядаючи за хворими, це не каприз, а необхідність, здатна зберегти життєву енергію і ментальне здоров'я.

Дивіться відеозвернення Емми Хемінг-Вілліс:

Раніше дружина Брюса Вілліса розповіла, як молодша дочка реагує на його хворобу. Емма зазначає, що 9-річна Евелін характером схожа на свого батька, і її безпосередність змушує маму ковтати сльози.

Також стало відомо, що перша дружина актора, Демі Мур, завершила кінокар'єру заради хворого Брюса Вілліса. Емма Хемінг висловила свою думку з цього приводу.

Інші новини про Брюса Вілліса:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти