StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віра Кекелія стала мамою вдруге і показала малюка

8 серпня 2022, 21:49
Співачка поділилася радісною новиною зі своїми передплатниками.
Віра Кекелія стала мамою вдруге і показала малюка

Ведуча проекту "ЖВЛ" на 1 + 1, зірка" жіночого кварталу " і співачка Віра Кекелія вдруге стане мамою. Про подію співачка повідомила про те, що стала мамою вдруге.

Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, "ще один красивий і мужній чоловік приєднався до нашої сім'ї".

"Спасибі Всесвіту, що я вдруге стала щасливою мамою. Спасибі Всесвіту, що у мене є сім'я, в якій всі живі і здорові. Спасибі Всесвіту, що я маю неймовірних друзів і подругу, яка постійно на зв'язку і якимось чином, перебуваючи в декількох тисячах кілометрах від нас, все одно зробила пам'ятні знімки. Люблю і обожнюю", - мала на увазі вона Марту Адамчук.

відео дня

читайте такожВіра Кекелія без ліфчика здивувала красою в жіночному образі

Нагадаємо, раніше майбутня мама поділилася, як дізналася, що вдруге вагітна:

"Одного разу вночі я прокинулася від сну, в якому вибираю ім'я дитині. Я лежала в ліжку і продовжувала, вже на яву, прокручувати в голові різні варіанти. У якусь мить я сказала собі: "віра, а чого ти взагалі це робиш?". Це був перший дзвіночок. Минуло кілька днів і я відчула себе інакше. Я вже маю досвід вагітності з Іваном, тому чітко змогла зрозуміти, що "це воно". Коли я купила тест і побачила дві смужки, відразу розповіла Ромі. Він дуже зрадів, але відреагував стримано. Пам'ятаю, що він каже: "Боже, я так боюся передчасно радіти. Буду радіти спокійно". Нам зараз дуже цікаво спостерігати, як Іван цікавиться, хто там може бути. Друга вагітність-це величезна радість для нашої сім'ї, адже діти - це наші вчителі і в той же час - неймовірне щастя".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти