StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

В гостях у росіянки: Ліза Ющенко танцювала під Аллегрову, яка підтримує війну в Україні

4 березня 2023, 22:54
Ліза Ющенко ні слова не сказала про війну і цілком можливо, вона дотримується позиції не на користь України.
Ліза Ющенко
Ліза Ющенко / instagram.com/liza_u

Сестра української телеведучої Маші Єфросиніної, а також екс-невістка колишнього президента України Віктора Ющенка Ліза, яка впритул не помічає війни, продовжує приїжджати в терористичну Москву, а також жити своє шикарне життя, пробила чергове дно.

Так, самозакохана Ющенко, яка стала популярною завдяки своєму колишньому чоловікові і синові президента Ющенка, танцювала на дні народженні своєї подруги-росіянки під пісні путіністки і українофобки, російської співачки Ірини Аллегрової. Ющенко, під рюмаху і кальянчик, весело вторила співачці, знаючи слова її пісні "З Днем народження" напам'ять.

відео дня

Буде також не дивно, якщо сам захід відбувся в Москві. Там, де приймаються основні рішення про напад і вбивства українців.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча і волонтер Маша Єфросиніна, яку навіть у терористичній Росії визнали персоною нон-грата, поділилася особистою драмою.

Так, у своєму інтерв'ю для YouTube-каналу "РОЗМОВА", телеведуча нарешті розповіла про стосунки зі своєю рідною сестрою Лізою Ющенко, яка незважаючи на повномасштабне вторгнення Росії в Україну, продовжує жити і працювати там, а також знімати сторіз з шикарних московських салонів краси.

"Я бачу цю істерику в коментарях на що завгодно. Я готова до цього питання, звичайно. Я ж не ідіотка, я ж знаю, що йду на інтерв'ю, і це питання врешті-решт прозвучить. Я скажу чесно, як є. Наше спілкування з Лізою на сьогодні зведено майже до нуля. Це важка тема", - сказала Єфросиніна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти