StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У переможця Шансу і Голосу країни сталося нещастя в родині

4 вересня 2023, 22:25
523
Павло Табаков втратив найвірнішу і віддану фанатку, якій зобов'язаний життям.
Павло Табаков
У Павла Табакова померла мама / колаж: Главред, фото: instagram.com/tabakov_official

Український співак, переможець музичних шоу "Шанс" і "Голос країни-2" Павло Табаков поділився з шанувальниками особистою трагедією - сьогодні перестало битися серце його матері, Тетяни Олександрівни.

Жінці, яка подарувала життя талановитому артистові, було 69 років. Останнім часом у неї було слабке здоров'я. Павло повідомив, що Тетяна Олександрівна потрапила в реанімацію незадовго до смерті, яка, ймовірно, наступила в лікарні.

Також Табаков зазначив, що раніше вони вже боролися за життя матері, але на цей раз, на жаль, програли. На своїй сторінці в Instagram Павло Табаков опублікував фото своєї мами в юності, і присвятив їй зворушливі прощальні слова.

відео дня

"Рідна моя, я дуже хочу і прошу Господа Бога, щоб тобі було добре на небесах. Пробач за все, що недомовлено. Тепер всі мої пісні ти будеш слухати десь там, на хмарах... Завжди любив, люблю і буду любити тебе всім серцем. Ти мій ангел. Твій син, Павло", - пише співак.

Померла мама Павла Табакова
Померла мама Павла Табакова / instagram.com/tabakov_official

Раніше стало відомо, що 76-річного Елтона Джона екстрено госпіталізували в одну з лікарень Ніцци через нещасний випадок, який стався з артистом в його особняку.

Також прес-служба Молодого театру повідомила про смерть відомого українського актора Юрія Потапенка. Йому було 58 років, 32 з яких артист присвятив театру.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти