StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ти що, зовсім": дідусь Петросян здивований народженням його доньки

19 березня 2024, 13:43
Отар Кушанашвілі сказав, що 78-річний Євген Петросян сам здивувався від народження його дочки.
Евгений Петросян, Татьяна Бруханова
Кушанашвілі розповів про народження дочки Петросяна / колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova/

Російський ведучий Отар Кушанашвілі, який засудив криваве вторгнення РФ в Україну, розповів, що був шокований новиною про народження ще однієї дитини в старого Петросяна та його молодої дружини.

Кушанашвілі здивований, як путініст Петросян, який всіляко підтримує терористичну владу РФ, узагалі наважився на народження дитини в такому віці.

"Їй 35, а йому... Сам Петросян здивувався, що в нього народилася дитина. Він уже не знає, як ця функція здійснюється, як усе робиться - уже років 40, а тут Тетяна народжує. Каже: "Ось я народжую дитину". Як? Танечка відповідає: "Ось як... Дідусь, ти що, зовсім?" - сказав Отар у програмі "Як?!".

відео дня

Також він і не змовчав про те, що ніхто не бачив дружину Петросяна Тетяну Брухунову вагітною.

"Вона пише в перепалці з аудиторією, мовляв, "я не живу напоказ, ось чому ви не все знаєте про мене". Та що ж таке! Вона щодня йде кудись у безглуздих хустках, чепчиках - ось я в булочній, ось у косметолога, ось виношу сміття, а ось сміття виносить мене. Ще каже, що не живе напоказ. А Кіану Рівз живе? Про нього я знаю, як він кіно в знімався, більше він нічого про себе не публікує. Але ви ж зробили зі свого життя шапіто!" - заявив ведучий.

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки в кінці 2019 року, через якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Нагадаємо, Тетяна Брухунова у свій день народження поділилася новиною, що стала мамою вдруге. Як з'ясувалося, дитині вже кілька місяців, але Брухунова і Петросян приховували інформацію про поповнення в сім'ї.

А також терапевт Христина Заплавнова дала коментар з приводу поповнення в сім'ї Петросяна і запевнила, що навіть у такому віці гуморист може ще мати дітей.

Читайте більше про Петросяна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти