StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Від кого народила молода дружина старого Петросяна: з'явилися деталі

14 березня 2024, 10:04
Терапевт пояснила, чи може путініст Євген Петросян мати дітей у 78 років.
Евгений Петросян, Татьяна Брухунова
Тетяна Брухунова розповіла про поповнення в сім'ї / колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova/

Вчора молода дружина путініста і шанувальника кривавого вторгнення РФ в Україну Євгена Петросяна Тетяна Брухунова здивувала новиною про поповнення в сім'ї. Тетяна народила другу дитину кілька місяців тому, але приховувала це.

У Петросяна і Брухунової народилася дочка, ім'я якої поки не розсекретили. У мережі вже почали ходити чутки, що Тетяна не виношувала дитину, а скористалася послугами сурогатної матері. А все через те, що Брухунову так і не бачили вагітною.

відео дня

Дружина 78-річного коміка жорстко відповіла на такі коментарі:

"Якщо я не зливаю свої вагітні фото в Мережу, це не означає, що їх немає. Може, вам ще аналізи показати?!"

Терапевт Христина Заплавнова дала коментар росЗМІ з приводу поповнення в родині Петросяна і запевнила, що навіть у такому віці гуморист може ще мати дітей.

"Чоловік навіть у віці 78 років здатний стати батьком. Особливо, якщо веде здоровий спосіб життя, стежить за харчуванням і станом здоров'я", - сказала Заплавнова.

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки наприкінці 2019 року, через якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Нагадаємо, нещодавно після прогулянки Москвою Євгену Петросяну довелося викликати карету швидкої допомоги, яка доставила його в лікарню. По допомогу звернулася молода дружина путініста, коли він упав просто посеред вулиці.

А також Євгена Петросяна розкритикували, що він використовує старі жарти на своїх концертах, деякі навіть просто краде з інтернету.

Читайте більше про Петросяна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти