StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Топалови жорстко б'ють": Тодоренко хоче втекти з Росії, але боїться свекра

6 квітня 2023, 12:44
Зрадниця Регіна Тодоренко нібито опинилася в тупиковій ситуації і не має іншого виходу.
Влад Топалов з батьком і Сергієм Лазарєвим
Влад Топалов з батьком і Сергієм Лазарєвим / Фото novochag.ru

Український блогер Беспалов, який днями на своєму YouTube каналі опублікував "сенсаційне" інтерв'ю про відносини Потапа і Насті Каменських, вирішив поділитися новим ексклюзивом.

Відзначимо, що у блогера сумнівні джерела інформації, яких він називає "кошенята". Під цим словом він має на увазі своїх фоловерів, які і "зливають" йому інформацію про різних зірок. Звичайно ж, анонімно.

На цей раз, героєм сюжету стала ще одна зрадниця, одеситка Регіна Тодоренко, яка з початку війни терористичної Росії проти України, все робить вигляд, що нічого не сталося. Багато хто звинувачував її в малодушності і небажанні розлучатися з російськими грошима і чоловіком-росіянином (Влад Топалов - авт.), але ось у Беспалова є своя версія. Він вважає, що Тодоренко і хоче втекти з Росії, але їй заважає її чоловік-абьюзер і його впливовий батько, якого співачка і ведуча боїться.

Так, за словами "кошеняти", що довгий час працювало з батьком Топалова, Тодоренко фінансово залежить від сім'ї свого чоловіка. Нібито напередодні весілля Тодоренко і Топалова, батько поставив своєму синові умову, щоб той припинив вести свій попередній спосіб життя, покінчив із залежностями, одружився і народив дітей. І нібито периферійна погануля Тодоренко "клюнула" на мажора-Топалова.

"Тодоренко потрапила в тупикову ситуацію і зараз живе в страху. По-перше, Топалови її жорстко б'ють морально. По-друге, іноді б'ють. Єдиний вихід - забирати дітей і таємно покинути країну. Але, як мені каже подруга Регіни, вона боїться батька Влада. Занадто великі зв'язки і її дістануть звідусіль", - цитує Беспалов своїх "кошенят".

До фінансових труднощів "кошенята" відносять провал книги Тодоренко, яку вона "вкрала" у автора і ряд інших проблем.

Цікаво, що батько Влада Топалова - Михайло, народився в Харкові. Пізніше він побудував свою кар'єру в Росії, і навіть продюсував музичну групу, в якій Топалов співав разом з іншим путіністом Сергієм Лазарєвим.

Нагадаємо, раніше український блогер Богдан Беспалов на своєму однойменному YouTube каналі "злив" ексклюзив, який стосується зіркової пари-Насті Каменських та Олексія Потапенко (Потапа). Зокрема, блогер повідомив, що пара таємно запустила процес розлучення. Причиною розпаду красивої зоряної пари нібито стала зрада Потапа. "Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Раніше також Тодоренко заявила про проблеми зі своїм чоловіком-росіянином, співаком Владом Топаловим. У пари був момент, коли вони опинилися на межі розлучення. "Я тоді випалила: "я з тобою розлучуся". На що Влад відповів: "розлучення не дам, ми будемо жити з тобою вічно". Тоді це прозвучало як загроза", - говорить Тодоренко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти