Тарас Цимбалюк не стримав емоції після вильоту з Танців з зірками

5 жовтня 2020, 13:26
Український актор Тарас Цимбалюк покинув шоу Танці з зірками 2020 після 6 тижнів участі, і зробив емоційну заяву про шоу.
Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк / Instagram

Український актор Тарас Цимбалюк покинув шоу Танці з зірками на 1+1 за результатами голосування глядачів. Судді також поставили йому не дуже високі оцінки в 6 випуску шоу.

Після прем'єри свого останнього танцю і шоу результатів, Тарас Цимбалюк написав емоційний текст про свою участь у шоу Танці.

"ШОСТИЙ ЕФІР. Наш останній танець на шоу Танці з зірками-Пасодобль! Було, звичайно, несподівано вилетіти саме після цього танцю... Крута режисура, акомпанемент, досить хореографії... Ми включили потрібну кількість акторської майстерності.... Блискуче бачення постановки у виконанні Загорулько Віталійю. Але, як каже мій тато: "син, це-життя..."Я дуже вдячний яні заєць за досвід і витримку !!!Дякую своїй аудиторії, яка мене підтримувала! Ваші чесні вібрації все одно перемогли , - ми всі це знаємо !!! Безмежно радий з вами познайомитися.Шоу Танці з зірками робить дуже важливу місію-об'єднує мільйони українців !! За це організаторам величезне-спасибі. Окрема подяка рідним: Тіна Антоненко та Ольга Мельник. Все для вас !!!!",- написав Цимбалюк в Instagram.

На шоу Танці з зірками 2020 він набрав середні 34 бали, але за результатами голосування йому не вистачило голосів, щоб продовжити боротьбу.

Танці з зірками 2020 дивитися онлайн 6 випуск Тарас Цимбалюк і Яна Заєць

Раніше Олег Винник прокоментував свою дискваліфікацію з Танців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти