StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Страшна, як Джигурда": у Волочкової, яка була напідпитку, почалися неприємності

22 грудня 2022, 02:33
Шанувальники Анастасії Волочкової хоч і розхвалювали образ балерини, але знайшлися і ті, кому образ і стиль її життя припав не до душі.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова / instagram.com/volochkova_art/

Російська балерина Анастасія Волочкова похвалилася новим образом, але піддалася критиці в мережі.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала серію фото, на яких вона позує в чорних брюках і блузі. Образ їй доповнили чорним капелюхом.

Шанувальники хоч і розхвалювали образ балерини, але знайшлися і ті, кому образ і стиль життя Волочкової припав не до душі.

Волочкова
Волочкова / скріншот

"Ну видно по обличчю, баба бухарік...", "Пити менше треба!", "Менше пити треба", "На відео вона п'яна вже на початку заходу", "Страшна, як Джигурда", "Що з пальцями? Вони стирчать як ніби артрозні. У Гурченко так було, але і років їй дофіга було", - писали в коментарях під постом Волочкової.

Нагадаємо, раніше балерина показала підготовку до зйомок кліпу, але шанувальники засипали балерину "словами підтримки", порадивши зав'язувати зі співом і зайнятися гардеробом і зовнішнім виглядом.

Також ми повідомляли, що на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала кілька знімків, на яких позує в дивній позі - тримає в руках свічку, стоячи на колінах.

Більше ганьби Волочкової:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти