StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"У Шпагатівни білочка": Волочкова насмішила знімком з майбутнім чоловіком

21 грудня 2022, 03:33
72720
Анастасія Волочкова відкрила завісу своє майбутнього весілля.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова / скріншот

Російська балерина Анастасія Волочкова, яка нещодавно повідомила, що виходить заміж, розповіла подробиці весілля.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото з майбутнім чоловіком. На знімку вони постали в образах Діда Мороза і Снігуроньки.

"Я прийняла рішення, що наше весілля з улюбленим Дідом Морозом буде в Лапландії. Після Мальдів і мого дня народження 20-го січня на наступний день вилітаємо туди! Будуть сани, олені, квіти і повний шик!",- повідомила Волочкова.

Шанувальники висміяли не тільки "кривий" фотошоп, за допомогою якого Волочкова зробила фото, але і сам факт, що вона виходить заміж.

Волочкова з майбутнім чоловіком
Волочкова з майбутнім чоловіком / скріншот

"Запасаємося попкорном. Цей серіал лютіше Кардашьянів", "Здавалося б, новина повинна викликати якусь радість, урочистість. Але, на жаль! Крім, як приколотися, нічого на думку не приходить. Вона прийняла рішення...а наречений по ходу не в курсі", "Втече ковбасник слідом за банщиком", "Схоже мужик з картону, а у Шпагатівни білочка. Або вона телефон циганам продала, а вони фотошоплять", - писали в коментарях під постом.

Нагадаємо, російська балерина Анастасія Волочкова показала кадри з нової фотосесії, які не сильно сподобалися її шанувальникам. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому позувала в образі ангела з чорними крилами.

Також ми писали, що Волочкова розгнівала росіян серією знімків з лазні. Як відомо, опальна балерина велика любителька "попаритися". На своїй сторінці в Instagram вона вирішила показати, як проходив один з її сеансів з новим банщиком.

Більше ганьби Волочкової:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти