StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Софію Ротару викрили на махінаціях - росЗМІ

18 серпня 2024, 13:30
1510
Софія Ротару обіцяла в Ялті організувати дитячий гурток, але побудувала віллу.
Софія Ротару
Софія Ротару не дотримала слова / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Українська співачка Софія Ротару, яка багато років жила і працювала в країні-окупанті РФ, але на початку повномасштабного вторгнення все ж таки підтримала Україну, колись купила будівлю готелю в Ялті всього за 500 доларів. Також була умова - там мав працювати дитячий гурток.

У коментарі для росЗМІ зрадник України Олег Царьов видав, що Ротару так і не дотримала своєї обіцянки.

відео дня

"Із Софією Ротару взагалі ситуація обурлива. Вона купила будівлю за 500 доларів. За умови, що там буде працювати дитячий гурток зі співу та музики. Дитячого гуртка там не було ніколи. Там була вілла, яка здавалася дуже дорого і приносила гроші Ротару", - заявив путінст.

Нагадаємо, російська влада відібрала віллу артистки в Криму і тепер планує зробити з неї санаторій для російських убивць, які незаконно вторглися в Україну.

інфографіка, Софія Ротару, Ротару
,Софія Ротару / інфографіка: Главред

Хто така Софія Ротару?

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, раніше сестра Софії Ротару розповіла, як часто бачиться з артисткою і що вона зараз перебуває в Києві. Інформацію про артистку підтвердили й українські блогери в Мережі, які обговорювали у фанатських групах двох співачок.

А також Софія Ротару привітала свою онуку Соню Євдокименко з днем народження. Зазначимо, зараз Соня живе в США і зустрічається з мільярдером Максом Лернером, про роман стало відомо зовсім недавно з соцмереж Євдокименко.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти