StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"З багатьма родичами спілкуюся": дружина Пєскова раптово згадала, що народилася в Дніпрі

19 грудня 2022, 13:53
Тетяна Навка відзначилася черговою цинічною заявою про війну в Україні.
Тетяна Навка
Тетяна Навка / скріншот YouTube

Фігуристка і дружина спікера Володимира Путіна Тетяна Навка народилася в Дніпрі, де прожила близько 13 років. Потім вона переїхала в Москву.

Як виявилося, Навка підтримує зв'язок з рідними, яких регулярно обстрілює Росія.

"Дуже пишаюся, що я Російська. Все життя пишалася і буду пишатися. Я вважаю, що наша нація рідкісна і знищити її неможливо. І все, що не робиться — значить, так повинно бути. З багатьма родичами з Дніпра спілкуюся. Є і сумні історії ... Одна моя найближча подруга ... Я її розумію, їй страшно", - цинічно висловилася Навка.

Варто відзначити, що раніше дружина Пєскова заявляла, що з нею перестала спілкуватися знайома з України, яку вона знала з дитинства.

"У мене була дуже хороша близька подруга з України, ми росли разом. І дуже сумно, що зараз через політичну ситуацію ми перестали спілкуватися. Ці події розділили близьких, сім'ї, друзів, що дуже важко", - висловилася Навка, але чомусь не визнала, що рішення її знайома прийняла через те, що Росія вторглася на територію іншої держави, вбиваючи мирних жителів.

Також ми писали, що синові прес-секретаря Володимира Путіна Миколи Пєскова в прямому ефірі подзвонили і запропонували з'явитися до військкомату у зв'язку з мобілізацією. Пранк організували прихильники опозиціонера Олексія Навального.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти