StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Найбільше паскудство": Пригожин несподівано захистив Пугачову

31 травня 2022, 22:54
Продюсер згадав про людські цінності.
Йосип Пригожин
Йосип Пригожин заступився за Пугачову / Facebook

53-річний російський музичний продюсер Йосип Пригожин, який нещодавно запропонував створити в Росії альтернативний конкурс "Євробачення", назвав образи на адресу 73-річної російської співачки Алли Пугачової паскудством. Про це він повідомив у розмові з "стрічкою.РП".

Раніше хейтери співачки розмістили на фасаді будівлі "Останкіно" послання з образами на її адресу і пораділи, що зірка покинула Росію. Пригожин повідав, що люди, які критикують артистів, що виїхали з країни, "більше за інших не люблять свою Батьківщину" і розпалюють ненависть всередині країни своїми висловлюваннями.

"Я вважаю, що найбільше паскудство, коли люди намагаються принижувати всіх тих, у кого коли-небудь були заслуги. Алла Пугачова пішла зі сцени і оголосила про це публічно, вирішивши присвятити своє життя маленьким діткам. А займатися образою батьків-найнижче. Це говорить про те, що погана не вона, а ті, хто опустився до образ. Ті, хто змушує тих, хто виїхав, приїхали, подорожуючих людей вважати зрадниками, це ті самі негідники", - повідомив продюсер.

відео дня

читайте такожНаргіз і Барських довели путініста Пригожина до нападу: "вони повії!"

Музичний діяч зізнався, що дивується з приводу критики на адресу артистки, "заспівала величезну кількість пісень і подарувала країні свій голос". Пригожин пояснив, що в цій ситуації може допомогти тільки час, а також закликав залишити співачку в спокої.

"Батьки людей, які розмістили образи, ходили на концерти Алли. У кожної людини є ті чи інші обставини, погляди на життя і уявлення про це життя. Людина слова поганого не сказав, що за ненависть, що за негатив на її адресу? Вчора кланялися до землі, а сьогодні ненавидять. Вона вас не чіпає, так залиште і ви її в спокої", — підсумував продюсер.

Нагадаємо, російський музичний продюсер і чоловік " путіністки "співачки Валерії Йосип Пригожин, запропонував створити в Росії свій пісенний конкурс"Євробачення". За інформацією каналу, Пригожин вважає, що у нього вистачить досвіду створити аналог міжнародному конкурсу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти