StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російський актор і зірка радянського кіно помер у злиднях

28 березня 2023, 14:47
Артист Михайло Чигарєв не зміг впоратися зі смертю своєї дочки.
Михайло Чигарєв
Михайло Чигарєв / Колаж. Фото Стархіт

Відомий радянський актор Михайло Чигарєв помер в Росії після довгої хвороби.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, про трагедію повідомила cпілка кінематографістів держави-агресора Росії. "Після тривалої хвороби пішов з життя актор театру і кіно Михайло Михайлович Чигарєв", — повідомляють ЗМІ. Похорон відбудеться 28 березня в Переславлі-Заліському.

Чигарєв прославився в таких фільмах, як "Місто прийняло", "В зоні особливої уваги", "Раба любові", "Свій серед чужих, чужий серед своїх", "Літо рядового Дідова".

відео дня

Як стало відомо журналістам, актор в останні роки вів асоціальний спосіб життя. У нього були проблеми з вживанням алкоголю. Артист став випивати після втрати своєї дочки. А після, він захопився азартними іграми і програв навіть власну квартиру в Москві і дачі. В останні роки життя актор тулився в прибудові в селі Нікітська Слобода.

Актор доживав свої останні дні в повній злиднях.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що актор "Зоряних воєн" і "Гаррі Поттера" Пол Грант помер у віці 56 років. Цю інформацію підтвердила його сім'я.

Члени сім'ї сказали, що батько трьох дітей був знайдений поліцією в четвер вдень без свідомості біля вокзалу Кінгс-Крос.

Раніше також стало відомо про те, що американський актор Ленс Реддік, актор популярного серіалу HBO "Прослушка", а також зірка бойовика Джон Вік, помер у віці 60 років.

За словами його публіциста, актор раптово помер природною смертю у п'ятницю в своєму будинку в Лос-Анджелесі. Близько 09:30 за місцевим часом в Будинок актора викликали поліцію, повідомив журналістам публіцист.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти