StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярна російська актриса багато років приховувала особливу дитину

24 квітня 2023, 11:48оновлено 25 квітня 2023, 09:03
93630
Акіньшина 14 років приховувала інформацію про те, що її син Філіп - особлива дитина.
Оксана Акіньшина
Оксана Акіньшина приховувала хворого сина / Instagram

Російська актриса Оксана Акіньшина несподівано розкрила правду щодо свого 14-річного сина, який народився у неї в першому шлюбі.

За інформацією пропагандистського видання "Експрес газета", Акіньшина 14 років приховувала інформацію про те, що її син Філіп - особлива дитина. "Філіп живе в Петербурзі з моєю мамою. У нього не все просто з точки зору здоров'я. Про це ніхто особливо не знає, і краще про це не говорити", - поділилася актриса.

Виявилося, що хлопчика ростить мама актриси і сама Акіньшина довгий час приховувала його від публіки. За інформацією ЗМІ, сама вона не може одночасно грати в кіно і виховувати його та інших дітей, і їй допомагає бабуся дитини. З батьком Філіпа, відомим піар-продюсером, вона розлучилася відразу ж після появи на світ малюка.

відео дня

Акіньшина рідко говорить про сина, але зазначає, що у нього все добре, вона дзвонить йому кожен день, коли тільки може, заробляє для нього гроші в кіно, і дуже любить хлопчика.

Нагадаємо, раніше Оксана Акіньшина назвала фемінізм долею некрасивих жінкок. Таку заяву вона зробила в коментарі виданню Известия, уточнивши, що не бачить сенсу в боротьбі за рівні зарплати, оскільки дійсно фахівця роботодавець візьме на роботу незалежно від його статі. "Я хочу, щоб чоловік, з яким я живу, заробляв більше, ніж я. Взагалі не розумію, чому жінкам треба за це боротися. Якщо жінка - офігенний фахівець, нехай робить свою справу, її обов'язково відзначать, в тому числі фінансово", - сказала Акіньшина.

Раніше також українська модель і ведуча Топ модель по-українськи Алла Костромічова заінтригувала у своїх сторіз неоднозначним фото.

Крім того, українська актриса, телеведуча і модель Даша Астаф'єва ощасливила своїх підписників несподіваним зізнанням. "Ваша взяла. Я вагітна", - написала зірка на своїй сторінці в Instagram. І тут її фоловери могли б зрадіти, якби не "але". Астаф'єва поспішила уточнити, що вагітна вона не дитиною, а горами. "Я вагітна. Але Карпатами. І здається, це назавжди!"- написала Астаф'єва.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти